Anahtar Kelimeler:

Miniklere Meslekler Anlatıldı

Miniklere Meslekler Anlatıldı

Meslekler Hakkında Bilgi Aldılar.

Minik Kalpler Anaokulu ve Kreş öğrencileri Makro AVM’yi ziyaret ederek AVM içerisindeki işletmelerden meslek grupları hakkında bilgiler aldılar.

 

Minik Kalpler anaokulu ve Makro AVM işbirliği ile minik öğrencilere Makro AVM içerisinden faaliyet gösteren meslek grupları ziyaret ettirilerek meslekler hakkında bilgiler verildi. Minik öğrenciler Makro AVM içerisinde faaliyet gösteren fırın, manav, kasap, balık reyonlarını dolaşarak ve görevlilere sorular sorarak bilgiler meslekler hakkında bilgiler aldılar. Minik Kalpler Kreş ve Anaokulu Müdürü Şengül Doğan, Milli Eğitim Bakanlığının okul öncesi eğitim programı müfredatı gereği meslekleri tanıtmak amacıyla bu tür bir ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, “Çocuk merkezli öğrenim olarak bizzat öğrencilerimiz kendileri yaşayarak meslekleri keşfetmesine olanak veren aktif bir öğrenme tekniği uyguluyoruz” diye konuştu.

 

BİLGİLERİNİ PEKİŞTİRDİLER

Okulu Müdürü Doğan ayrıca “Öğrenciler alışveriş merkezindeki farklı meslek guruplarını kendi iş yerlerinde etkin katılımcı olarak gözlemleyerek bilgilerini pekiştirme fırsatı bulmuşlardır. Çocuklar okul öncesi eğitim döneminde öğrenciye mesleklerin zorluklarını, kolaylıklarını ve ne şartlarda iş yaptığını öğreterek çocukları bilgilendirmektir’ dedi. Ziyaret sırasında Makro AVM içerisinde meslek gruplarını gezen öğrenciler hem meslek grupları hakkında bilgiler aldılar hem de eğlenceli saatler yaşadılar.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli