Anahtar Kelimeler:

Albayrak`tan Sert Eleştiriler

Albayrak`tan Sert Eleştiriler

SP Adayı Albayrak, AKP`ye Sert Çıktı.

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Kemal Albayrak, İşçi emeklileri cemiyetini ziyaret ederek, siyasi tecrübesini Kırıkkale halkı için kullanacağını söyledi. Siyasette aktif görev aldığını ve siyasi anlamda büyük bir birikimi olduğunu söyleyen Albayrak, “Bu birikimi Kırıkkale halkı için harcayacağımız dönem bu dönemdir. Yönetim anlayışı farklı olan ve Kırıkkale halkının sıkıntılarına çare olacak projelerle bu göreve talibim” dedi.

Kemal Albayrak, AK Partide halka tepeden bakan bir anlayış olduğunu ve AK Partili yöneticilere göre halkın ezilmesi, yokluk çekmesi ve evlerine ekmek götürememesinin pek bir önemi olmadığının altını çizerek, “Halk için alınan kararlarda büyük bir yönetim boşluğu var. Bu zamana kadar yaptığım siyaset ve bürokratlık hayatımda halkımın zararına olacak hiçbir işi onaylamadım ve buna izin vermedim. Benim hiç kimseden bir torpilim yok. Benim torpilim önce Allah’ım sonra da halkımdır. Bu zamana kadar konuştuğum bütün hemşerilerim aday olmamdan çok memnun olduklarını söylüyorlar. Hemşerilerimin de desteği ile bu seçimlerde Saadet Partisi olarak bu yarışı birinci sırada tamamlamak istiyoruz. Bu zamana kadar girdiğim seçimlerden en rahat olduğum seçim bu seçim. Geçmiş dönemlerde birçok seçim yaşadım. Ama hiç birinde şimdi olduğum kadar rahat ve huzurlu değildim. Çünkü samimiyetine ve dürüstlüğüne inandığım bir partiden belediye başkan adayı oldum” şeklinde konuştu.

 

AK PARTİ YÖNETİMİNİ İSTEMİYORUZ

İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin, 30 yıl önce yapılan hizmetleri hala unutmadıklarını ifade ederek “Bugün bile geçmişte yaptığınız hizmetler hala konuşuluyor. Biz AK Parti hükümeti ile yönetilen bir devlet istemiyoruz. Önceden en çok ezilen kesim bizdik şimdi sefalet çeker hale geldik. Bu memleketi bu hale getiren dönemin gençleri ve şimdinin emeklileri olan bizlere aylık zam oranı yüzde 3 ve yüzde 5 arasında değişiyor. Sahip çıkmak bu mudur? Bunun adı sahip çıkmak değil açlığa mahkum etmektir” dedi. Kemal Albayrak’ın ziyaretine çok memnun olduklarını söyleyen Başkan Keskin, “ Biz elbette sivil toplum örgütü olarak bütün siyasi partilere eşit yaklaşıyoruz. Ama biz geçmişte Kırıkkale’ye hizmet etmiş, bugün bile konuşulan projelere imza atmış olanları asla inkar etmeyiz” sözlerine yer verdi.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu