Anahtar Kelimeler:

Bülent Altınışık`tan Açıklama

Bülent Altınışık`tan Açıklama

Haberkale Okuruna Cevap Verdi.

Keskin Belediye Eski Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Haberkale’de yayınlanan bir habere “avukat” rumuzlu okuyucumuzun gönderdiği, kendisine yönelik ithamlar içerdiğini iddia ettiği yoruma karşılık haber merkezimize bir açıklama göndermiştir.

Tarafsız yayıncılık ve cevap hakkı gereği açıklamayı aynen yayınlıyoruz:

“Avukat rumuzuyla yorum yapan sevgili kardeşim;

kendinizce bir yorum yapmışsınız, yorumunuz içerisinde de sayın Koray Aydın’ın Yüce Divan’da yargılandığını, ayrıca Kırıkkale ve Keskin belediye başkanlarının da suçlarının yargı kararıyla sabit olduğunu söylüyorsun. Buraya kadar bir vatandaş olarak haklı olabilirsiniz, ancak şimdi bu yazıyı okuyun ve elinizi vicdanınıza koyun ve lütfen cevabınızı yazın değerli kardeşim.

Öncelikle şunu bilmenizi isterim ki, bir siyasetçi için en şerefli şey yargılanmaktır ve yargı sonunda aklanmaktır. Çünkü çalışan, üreten insan mutlaka yanlış ve eksikler yapar, yaptığı hizmetler sonucu oluşmuş ve hakkında yargılama sonucu beraat etmişse, buna saygı duyulmalıdır.

Değerli kardeşim; ben sayın Koray Aydın’ın avukatı değilim, ancak yüce yargı hepimize lazım, yargı bir ülkenin namusudur. Yüce Divan gibi bir mahkemede 3 yıl yargılanıp, 3 konuda 11-0, 11-0, 11-0 beraat eden bir siyasiye saygı gösterilmelidir.

Kendime gelince; yani ben Bülent Şükrü Altınışık;

5 yıl Keskin Belediye Başkanlığı yaptım. Benim de yargı kararıyla suçlu olduğumu söylüyorsunuz. Değerli Kardeşim;

en büyük günah iftira etmektir. Şimdi size soruyorum, yolsuzluktan, zimmetten veya belediyeden bir kuruşla menfaat sağlamadım. Yargı kararı var da ispatlayamazsanız, siz alçaksınız, eğer ispatlarsanız ben Bülent Şükrü Altınışık olarak kendimi Kırıkkale’nin Cumhuriyet Meydanı’nda yakmazsam alçağım. Ayrıca 5 yıllık belediye başkanlığı dönemimde bir tek insandan bir iş karşılığı bir kuruş para veya bir tek sigara almışsam ispatlamazsanız, alçaksınız.

Ben 5 yıl belediye başkanlığı dönemimde 3500 TL maaşımı fakirlere ve üniversitede okuyan öğrencilere burs olarak veriyordum. Devletin bana tahsis etmiş olduğu makam aracına binmedim ve yine bana tahsis etmiş olduğu hiçbir imkandan yararlanmadım.

İftihar ediyorum kendim ve partimle, yüz yılda yapılamayacak hizmetler yaptık. Hâlâ Keskin benim yapmış olduğum ve öyle bıraktığım hizmetlerle devam ediyor. Bazı hizmetlerimden dolayı yargılandıysam da yargılanmamdan dolayı onur duydum. Çünkü beş yıllık hizmetimin hesabını hem millete hem de yüce yargıya verdim ve hiçbir yargı sonucunda bir ceza almadım.

Şerefli insanlar yargılanmaktan korkmazlar. Ancak korkaklar yargılanmaktan korkarlar.

Bülent Şükrü Altınışık.”



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı