Anahtar Kelimeler:

Sevgililer, Günlerini Kutladı

Sevgililer, Günlerini Kutladı

Köseler'de Muhteşem Eğlence.

14 Şubat Sevgililer Günü, tüm Dünya ve ülkemizde olduğu gibi Kırıkkale’de de sevgililerin sevgilerini birbirlerine göstermelerine vesile oldu. Kırıkkale’de Sevgililer günü sabahı, hediyelik eşya satan mağazalardan yoğun şekilde alışveriş yapılırken akşam da çeşitli mekanlarda kutlama eğlenceleri düzenlendi.

Tarihi İsa’dan önce 4.yüzyılda kutlanan Faurus Lupercus şenliğine dayanan Sevgililer Günü, o günden bugüne sevenlerin birbirlerine olan sevgilerini göstermelerine vesile olmaya devam ediyor. Sevgililer Günü’nde Kırıkkale’de de büyük bir hareketlilik gözlendi. Birçok mağaza Sevgililer Günü’ne özel vitrinlerinde süsleme yaparak müşteri çekmeye çalıştı. Özellikle hediyelik eşya satan mağazalara vatandaşların ilgi gösterdiği gözlendi.

Köseler’de Muhteşem Eğlence

Sevgililer Günü sabahı birbirlerini kutlayan birçok çift, özel günün akşamı bir yerlere giderek kutlama yaptı. Köseler Petrol Dinlenme Tesisleri’nde gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren eğlence programına yaklaşık 200 kişi katıldı. Kimi kız arkadaşıyla, kimi ise tüm ailesiyle gelen misafirler, nefis lezzetler ve yapılan canlı müzik eşliğinde eğlenceli bir gece yaşadı. Kırıkkale’de bu tür özel günlere yönelik programların sayısının az olduğundan yakınan misafirler, tesis işletmecilerine bu güzel organizasyonu gerçekleştirdikleri için teşekkür etti. Sevgililer Günü eğlencesine katılanlara gül hediye eden Köseler Petrol yetkilileri, programı izleyen Haberkale muhabirine de gül hediye etmeyi ihmal etmedi.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı