Anahtar Kelimeler:

Albayrak: Çileye Talip Olduk

Albayrak: Çileye Talip Olduk

SP Adayı Kemal Albayrak, Seçim Bürosu açılışlarını Gerçekleştirdi.


Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Kemal Albayrak, hafta sonu Gündoğdu ve Karşıyaka seçim bürolarının açılışını gerçekleştirdi. Açılışlar sonrası seçim bürosunda Yenimahalle Komitesinden gelen yaklaşık 300 kişilik partili ile bir araya gelen Albayrak, “Biz her zaman çileye talip olduk” dedi.

Mahalle komitelerinin açılışlarında partililere hitap eden Albayrak, seçimi kaybettiklerine de şükrettiklerini, kazandıklarında yine şükrettiklerini belirterek “Sizden isteğim, Karşıyaka’ya, Gündoğdu’ya kısacası Kırıkkale’ye en iyi hizmeti yapacak kişiyi seçmeniz. Biz her zaman çileye talip olduk. Biz kadere inanıyorsak kedere de inanıyoruz. Dürüst bir yönetim istiyoruz. Belediye Başkanı olduğumuzda yine buralarda toplantılar yapacağız. Beraber el ele yönetimi oluşturup Kırıkkale’nin sorunlarını çözeceğiz” dedi.

“Bizde ayrım yok” diyen Albayrak, “Hizmetin ayrımı olmaz. Belediye başkanlığı görevine hizmet için talip olduk. Seçimlerde Kırıkkale halkının bir ders verme zamanı geldi. Belediye başkanı uzlaşan bir insandır. Vekili ve halkı ile uzlaşmacı olmalıdır. Boş kavgalara ihtiyacımız yok. Bu kavgaların Kırıkkale’ye de faydası yok. Biz hizmet getirecek olanın peşine düşeceğiz. Anketler açıkça gösteriyor. Kırıkkale inşallah bizi seçecek. İsteğim ev ev gezmeniz. Hangi bölge olursa olsun, herkese eşit hizmet edeceğiz. Kırıkkale en iyi hizmeti bizimle alır” ifade etti.

Yapılan çalışmanın bir halk hareketi olduğunu ifade eden Albayrak, “Bu Kırıkkale’nin hareketi. Komitelerimiz kuruluyor. 21 Şubat’ta Cumhuriyet Meydanında düzenleyeceğimiz toplantı ile meclis üyelerimizi açıklayacağız. Biz yorgun insan değiliz. Çileye talip olduk. 30 Mart’ta Kırıkkale Saadet Partisi ile tanışacak. En iyi hizmetleri yapmak için sizlerin desteğiniz ile mutlu sona ulaşacağız” dedi. Saadet Partisi İle Başkanı Faruk Vurgun ise “Kemal Albayrak milletvekilliği döneminde önemli hizmetlere imza attı. Yine önemli hizmetlere imza atacaktır” ifadelerini kullandı.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu