Anahtar Kelimeler:

Bişkin`in Aracına Saldırı

Bişkin`in Aracına Saldırı

Tepki Gördü.

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde seçim hareketlenmeye başladı. Seçim çalışmalarına Adaylığı açıklandıktan sonra büyük bir hız veren Belediye başkanı Halil İbrahim Bişkin’in evinin önünde park halindeki aracının sağ yöndeki iki lastiği kesilerek darp yapıldı. Daha önce de MHP adayı Ahmet Şenses`in seçim bürosu önünde asılı duran pankartına saldırı gerçekleştirilmişti.

Tasvip etmiyoruz

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Belediye başkanının şikayeti üzerine soruşturma başlattığı bu talihsiz olay, Bahşılı’da üzüntüyle karşılandı. Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, bu tür kötü hareketlerin kendilerini durduramayacağını bildirerek, “Gece geç saatlerde Bahşılı’daki çalışmalarımı bitirip evime dönmüştüm. Sabah kalktığımda ise Kırıkkale’deki Yenimahalle’de evimin önündeki park halindeki aracımın iki lastiğinin kesici bir aletle darp edildiğini gördüm. Hemen emniyete haber verdim, gerekli işlemler yapıldı” dedi.

Kardeşçe yarışalım

Bişkin, “Bahşılı’da seçimin sükunetine gölge düşürmek için bu tür hareketler bizi yıldıramaz. Biz gayet demokrasi içerisinde hoşgörülü bir seçim olmasını istiyoruz. Benim ekibim ve gönül veren hemşerilerim, gençler böyle bir hareketi kınıyorlar. Bahşılımızda hiçbir parti adayına böyle bir çirkin hareket yapılmasını tasvip etmiyoruz. Her zaman güzel bir şekilde kardeşçe seçim yarışı yapılmasından yanayız. Çünkü seçimlerden sonra insanlarla yine Bahşılı’da yüz yüze bakacağız. Yine arkadaş ve dostluklarımız devam edecektir.

Çözümler bulacağız

Bizim halkımız tarafından sempati topladığımızı ve seçimi alacağımızı görmeye başlayanlar, hazmedemiyorlar. Biz haklı bir hizmet kervanı ile yaptığımız beş yıllık çalışmalarımızın ilçemizi bir sahil kentini andıran modern bir görüntüye ve hizmetlere kavuşturduk. Allah nasip ederse, halkımız teveccüh gösterir ve bana bir beş yıl daha görev yetkisi verirse, yarım kalan çalışmalarımıza ve yepyeni projelerimizle Bahşılı’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. İstihdam alanları yaratıp, işsizliğe çözüm bulacağız. İşsizlik ancak iktidar partisi ile giderilir” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu