Anahtar Kelimeler:

Kırıkkalespor, Yüzleri Güldürdü

Kırıkkalespor, Yüzleri Güldürdü

Alibeyköyspor`u Yendik.

TFF 2. Klasman Grubu 3. Grup takımlarından MKE Kırıkkalespor’da, Alibeyköyspor karşısında alınan 1-0′lık galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Kırıkkalespor hafta sonu oynadığı ve 1-0 kazandığı Alibeyköyspor maçından sonra büyük sevinç yaşarken, özellikle kendi sahasında kazanmasının büyük sevincini maçtan sonra doyasıya yaşandı.

Ligde son üç maçında çok iyi bir futbol ortaya koymalarına karşın istedikleri sonuçları bir türlü alamayan Kırıkkalespor’da bu galibiyet takıma ilaç gibi gelirken, maçtan sonra konuşan yönetici ve teknik heyet bu maçı baştan sona kadar iyi oyunla kazandıklarını ve üç puanın kendi hakları olduğunu dile getirdiler.

Teknik Direktör Fikret Bademci yaptığı açıklamada, ligdeki ikinci galibiyetlerini aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Bademci, karşılaşmanın son dakikaların da büyük sıkıntı yaşadıklarını bu sıkıntının sebebinin de ligde bu maça kadar galibiyetleri bulunmaması olduğunu ifade etti.

Maçın ilk yarısında çok gol pozisyonu bulduklarını fakat değerlendiremediklerini belirten Bademci, “Bugüne kadar oyuncularım galibiyete kilitlendi. Bundan sonraki maçlarda çok daha iyi bir Kırıkkalespor göreceğiz. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum” diye konuştu.

Bademci, Sahalarında yaptıkları ve 1-0 galip ayrıldıkları maçta futbolcuların iyi bir performans sergilediğini söyledi.

Kırıkkalespor’un genç, dinamik ve koşan bir takım olduğunu anlatan Bademci, buna rağmen maçı kazanmasını bildiklerini ifade etti.

Ligde yapacakları her maçın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Bademci, şunları söyledi; “Alibeyköyspor maçını kazandığımız için mutluyuz. Diğer maçlarımızı da kazanmak istiyoruz. Her geçen gün daha iyi konuma geliyoruz. Kısa bir hazırlık dönemi geçirmemize rağmen bu dönemi kayıpsız atlatmak istiyoruz.”

Bademci, bugüne kadar hiç kimseyi yanıltmadığını ve yanlış beyanatlarda bulunmadığını belirterek, “MKE Kırıkkalespor’un bulunduğu konum çok iyi ve gelecekte daha da başarılı olacağız” dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu