Anahtar Kelimeler:

Emniyetten Huzur Operasyonu

Emniyetten Huzur Operasyonu

Huzur Operasyonu Gerçekleştirildi.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler önceki akşam huzur operasyonu gerçekleştirdi. 28 amir ve 237 polis memuru olmak üzere 265 kişi huzur operasyonuna katıldı…

Huzur Operasyonunda kent merkezi ve karayollarında vatandaşlar ve otomobiller didik didik arandı. Emniyet Müdürü Salim Akça, düzenlenen operasyonla ilgili olarak, “Hiç kimsenin halkımızın huzurunu bozmaya hakkı yoktur. Gerek şehir merkezinde umuma açık yerler de, gerekse karayollarında vatandaşlarımızın güvenliği için operasyon düzenliyoruz. Böylece suçlulara göz açtırmıyoruz. Operasyonlarımız devam edecektir” dedi.

Ceza yazıldı

Umuma açık yerlerde ve karayollarında yapılan uygulama da Emniyet güçleri tarafından 1 adet tabanca, 2 adet kuru sıkı tabanca, tabancalara ait mermiler, 2 adet sustalı bıçak, 5 işyerine üye dışındaki kişilerin alınmasından tutanak, trafik kontrollerinde ise 437 araç kontrol edilirken toplam 207 bin TL para cezası yazıldı. Ayrıca 14 araç trafik den men edilirken 7 otomobil sürücüsü alkollü olması nedeni ile ehliyetlerine el konulduğu bildirildi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli