Anahtar Kelimeler:

Başbakan, Kırıkkale`de

Başbakan, Kırıkkale`de

Bugün Saat 14.00`de Halka Hitap Edecek.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan, kısa bir aradan sonra bugün yeniden Kırıkkale’de olacak. Başbakan, adaylarını tanıtacak ve açıklamalarda bulunacak…

Açılışlar yapılacak

Kırıkkale Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a hazır. Başbakan Erdoğan, geçen yıl geldiği Kırıkkale’de bazı açılışlarda bulunmuş ve meydanda halka seslenmişti. Bugün yine açılışlar yapacak, partisinin adaylarını tanıtacak ve halka hitap edecek. AK Parti il Başkanlığı ve Kırıkkale Belediyesi Başbakan için hazırlıkları tamamladı. Gece geç saatlere kadar çalışma yapıldı ve Başbakan’ın şehir içinde izleyeceği güzergahlar ile meydan süslendi.

Adayları tanıtacak

Başbakan Erdoğan, öğlen saatlerinde helikopter ile Kırıkkale’ye gelecek. Meydanda halka hitap edecek olan Başbakan, iki okulun açılışı ile Polis Okulu’nun açılışını gerçekleştirecek. Başbakan’ın açılışlar için Osmangazi Mahallesi’ne gitmesi bekleniyor. Başbakan için geniş güvenlik önlemleri de alınacak. Kırıkkale’de başta Belediye Başkanı Veli Korkmaz olmak üzere partinin tüm belediye başkan adayları, il genel ve belediye meclisi adaylarını da tanıtacak olan Başbakan, ayrıca halka hitap edecek.

Konuşmalar olacak

Başbakan’ın Kırıkkale’de önemli açıklamalarda bulunacağı bildirildi. AK Parti’nin seçim öncesi mitingine katılacak olan Başbakan’ın meydandaki konuşmasından önce AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın birer konuşma yapması bekleniyor. Mitinge geniş katılım da hedefleniyor. Cumhuriyet Meydanı partililer tarafından geç saatlere kadar yapılan uğraşlar ile süslendi.

Geniş önlem alınacak

Başbakan’ın Kırıkkale gezisi ve meydan mitingi dolayısıyla geniş güvenlik önlemleri alınacağı öğrenildi. Herhangi bir olay olmaması için önlemler alınacak

Uyarı yapıldı

Başbakan’ın Kırıkkale gezisi ve meydan mitingi geniş güvenlik önlemi ile yapılacak. Kırıkkale’de olası bir duruma karşı miting alanı çevresinde geniş önlemler alınacak. Miting meydanında sivil polisler görev yapacak. Başbakan’ın geçiş güzergahında da geniş önlemler alınacak. Partiden aday gösterilmeyen bazı isimlerin herhangi bir olaya neden olma ihtimaline karşı önlemler alınacağı bildiriliyor. Bunun yanı sıra Ergenekon davası nedeniyle de önlemler alınacak. Alınacak önlemler nedeniyle, protesto gösterisinde bulunmak isteyenlere uyarılar yapıldı.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli