Anahtar Kelimeler:

Güneşer, Seçim Bürosunu Açtı

Güneşer, Seçim Bürosunu Açtı

AKP Yahşihan Belediye Başkan Adayı.

AK Parti Yahşihan Belediye Başkanı Adayı ve Mevcut Başkan Şefik Güneşer seçim bürosunu açtı. Renkli görüntülere sahne olan açılışa katılım yüksek oldu.

Seçim bürosunun açılışına AKP Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay, AKP Yahşihan İl Genel Meclis Üyesi Adayları Mustafa Alan ve Hüseyin Demirdirek, İlçe Başkanı Recep Akkoçan ve birçok parti üyeleri katıldı. Açılıştan konuşma yapan Güneşer, Cumhuriyet şehri Kırıkkale’nin tarihi ilçesi olan Yahşihan, her geçen gün şehir kimliği kazandığını söyledi. Güneşer şu açıklamaları yaptı: “Suya susayan çorak topraklar gibi hizmete susamış olan Yahşihan ilçemize göreve gelişimizin 10. yılını doldurmak üzere olduğumuz bu günlerde size vaat ettiğimiz ve etmediğimiz projelerin bir bir yerine getirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşamaktayız. 10 yıllık hizmet dönemimizde birçok projeye imza atıldı, birçok proje tamamlandı ve halkın hizmetine sunuldu.

Hizmet üretilecek

Bu amansız mücadele içerisinde halkımızdan duyduğumuz samimi bir tebessüm bizde her zaman ertesi sabah göreve başladığımızda ayrı bir sevinç, ayrı bir enerji kaynağı haline geldi.

Belediyeler, hizmet yarışının halka en yakın mesafeden yürütüldüğü hizmet birimidir. Günlük yaşamın her yönünü ilgilendiren birçok konuyla ilgili planlar yapar, kararları alır ve uygular. Biz Yahşihan Belediyesi olarak yerel yönetim anlayışının en temel unsuru olan insan faktörünü her şeyin üzerinde tutarak hizmet üretmeye çalışıyoruz.

İlçeye hizmet

Hizmet üretirken temel hedefimiz halkımızın yaşam kalitesine dönük doğrudan veya dolaylı ama mutlaka olumlu etki yapabilmektir. Çalışmalarımızda; kaynak tüketen değil kaynak üreten, güler yüzlü dost belediyecilik anlayışı ile hizmet ettik. Şahsım ve belediye personelinin ortak hedefi modern bir Yahşihan’ı hayata geçirmektir. Amacımız, İlçemizde yaşayan her vatandaşımızın, herkese rahatlıkla ‘İşte ben bu modern, temiz ve huzurlu ilçede yaşıyorum’ diyebilmesini sağlamaktır.

Güzel eserler

Başkan Güneşer’den sonra İl Başkanı Nuh Dağdelen bir konuşma yaptı. Dağdelen “Davos kahramanı Erdoğan’ın yapmış olduğu belediyecilik anlayışının güzel eserlerini Yahşihan da yoğunlukla görmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Yaklaşan yerel seçimlerde partimizin daha da güçlendiğini vereceğiniz oylarla göstermek istiyoruz. Yapılan milletvekilleri seçimlerinde almış olduğumuz oy oranının siz Yahşihanlılar tarafından daha da artırılmasını istiyorum ve Yenişehir seçim bürosunun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Mavi Dünya



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı