Anahtar Kelimeler:

Muhasebecilerden 19. Yıl Yemeği

Muhasebecilerden 19. Yıl Yemeği

19. Kuruluş Yıldönümünü Eğlenerek Kutladılar.

 

Kırıkkale Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası 19 Kuruluş Yıldönümünü yemekli bir toplantıyla kutladı.
Kırıkkale’de bir restoranda Odanın 19.kuruluş yıl dönümü etkinliğinin yemekli kutlamasına başta Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Cumhuriyet başsavcısı, Emniyet Müdürü ile çok sayıda mali müşavir ve muhasebeci eşleri ile birlikte katıldılar.
19.Kuruluş yıl dönümü kutlamasında Kırıkkale Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Oda başkanı Bayram Coşkun, günün anlamını belirten bir konuşma yaparak “Kamu niteliğindeki mesleki kuruluşumuz, siyası etkilerden oldukça uzak güçlü mesleki yapılanması mesleğin gündem meselelerine çözüm üretmektedir. Siyasetin bu noktada kendisine yardımcı konumunda bulunması gerekmektedir. İktidarlara düşen görev ise, mesleğin ihtiyaçlarına çözümler getirmektir arzu edilen ve demokrasinin gereğin de bu yaklaşımdır. Demokrasinin tüm kurum ve kuruluşları ile özümsenerek ve bunun gereğini yapmak hepimize düşen en önemli görevdir. Etkin ve güçlü bir mesleki örgüt oluşturan meslek camiamız bundan sonrada demokrasinin ve ülkemizin gelişmesi için üstüne düşen görevi yapacaktır. Muhasebecilik mali müşavirlik mesleği günümüzde çok önemli değişikliklere uğramaktadır, sınır tanımayan sermaye karşısında mesleğimiz teknoloji ile birlikte çok önemli hale gelmektir. Meclis gündeminde bulunan Türk ticaret kanunu ile daha önemli hale gelecektir. Meslek örgütü önce ülkesine sonra yaşadığı kente, kente yaşayan insanlara karşıda sorumludur. Kırıkkale Muhasebeciler ve mali müşavirler odası sorumluluklarının bilinci içerisindedir. Bu 19. Kuruluş yıldönümümüze katılımlarınızdan dolayı odamın adına hepinize teşekkür ederim” dedi.
Program etkinliği ART Avrasya Tv Müzik programı (THM) sanatçısı Binnur Durunun eşsiz parçaları ile eğlence sürerken Kırıkkale’mizin tanınmış İl Kültür müdürlüğü Ustalar topluluğunun sazlı sözlü konseri ve oyun havaları konukları oldukça eğlendirdi.
Arif Çakıroğlu- Haberkale


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu