Anahtar Kelimeler:

DP`ye 150 Kişilik Katılım

DP`ye 150 Kişilik Katılım

Tekin: Bahşılı`da Oy Hakkı Olanların Katılımı Gerçekleşiyor.

 

Demokrat Parti’nin Bahşılı ilçesindeki seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçede hafta sonu bir hayli hareketli geçti. 7 ayrı aileden partiye yaklaşık 150 kişilik katılım sağlandı. DP adayı Recep Zafer Tekin, AKP adayı Bişkin’i kastederek “Bahşılı’da oturmayan, oy hakkı olmayanları katılım yapmış gibi gösterenler, işte gerçek katılım” dedi.
 
Seçimin en hareketli geçtiği yerlerden biri olan Bahşılı ilçesinde seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Buradaki seçim çalışmaları hafta sonu ilçeyi yine hareketlendirdi. İlçede Demokrat Parti’ye katılım ve geçişler oldu. Partinin belediye başkan adayı Recep Zafer Tekin ile birlikte hareket etmeye karar veren ilçedeki 7 ailenin yaklaşık 150 kişilik ferdi, Demokrat Parti’ye katıldı. Bu amaçla katılım törenleri yapıldı.
 
Katılım ve geçişler
Geçişler ve katılımlarla ilgili bilgi veren Demokrat Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, “Bu seçimi Allah’ın izniyle alacağız. Seçimi kazanmamamız için hiçbir neden yok. Çok güzel ve büyük bir alaka var. Partimize ve bizim saflarımıza katılımlar her geçen gün devam ediyor ve artıyor. Hafta sonu yine katılımlar ve geçiş vardı. Bizlerle birlikte hareket etmeye karar veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
 
7 ayrı aile katıldı
Tekin, ilçedeki 7 ayrı aileden geniş bir katılım olduğunu söyledi ve “Halil Dönmez ve ailesi, Ali Şener ve ailesi, Mehmet Tursun ve ailesi, Yaşar Özbek ve ailesi, Ahmet Mercan ve ailesi, Rıfat Başbuğ ve ailesi ile Hasan Ülger ve ailesi bizlere destem amacıyla katılım sağladı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Tüm katılımlar ve toplam ile yaklaşık 150 kişilik bir geçiş sağlamış olduk. Seçime kadar bu tür gelişmeler olacak” dedi.
 
Teşekkür etti

Katılım sağlayan aileler ve diğer bazı geçişler ile partiye ve Recep Zafer Tekin saflarına yaklaşık 150 kişilik bir destek sağlandığı bildirildi. Bu destekler sayesinde seçimi kazanacaklarını söyleyen Tekin, “Bütün bunlar seçimde ne kadar iddialı olduğumuzu ve bu seçimi kazanacağımızı açıkça gösteriyor. Bize destek olan herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz” diye konuştu.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli