Anahtar Kelimeler:

Bodur`dan Özbayrak`a Cevap

Bodur`dan Özbayrak`a Cevap

70 Milyonun Vekili Olduğunu Unutmasın.

 

Hacılar kasabası belediye başkanı Memduh Bodur, Kırıkkale milletvekili Prof.Dr. Mustafa Özbayrak’ın Hacılar’da AKP seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmadaki “biz Ankara`dan izin vermeyince taş üstüne taş koyamazsınız, bize rağmen yapamazsınız” sözleri üzerine konuyu ilk kez duyuran Haberkale’ye önemli açıklamalar yaptı. Profesör bir vekilin bu denli mantıksız ve işgüzarlıkla konuşmasından büyük üzüntü duyduğunu kaydetti.
Haberkale’nin konuyla ilgili sorularını cevaplayan Hacılar belediye başkanı Memduh Bodur, Mustafa Özbayrak’a TBMM’yi temsil ettiği için saygı duyduğunu fakat yaptığı tehditkâr açıklamanın bir milletvekiline yakışmadığını söyledi. Bodur şöyle konuştu: “Ben henüz AKP’deyken gerek sayın vekil olsun gerek diğer parti yöneticileri olsun benimle ilgili çok güzel şeyler söylüyorlardı. Hacılar’daki hizmetleri tüm Kırıkkale’ye örnek göstererek bizimle gurur duyduklarını ifade ediyorlardı. Fakat şimdi bize oy verilip seçilmemiz durumunda, kasabaya taş üstüne taş koydurtmayacakları yönünde hem beni hem de tüm Hacılar halkını tehdit ediyorlar. Kendilerini esefle kınıyorum. Bu anlayışın demokraside yeri yoktur. Böyle tehditle, işgüzarlıkla hizmet, siyaset yapılmaz. Onların Kırıkkale’ye yapamadığını biz Hacılar’a yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz.”
Kendisine Yakıştırıyorsa Tebrik Ederim
Hacılar’daki seçim çalışmalarını da değerlendiren Hacılar belediye başkanı ve MHP adayı Memduh Bodur, çalışmalarının çok verimli geçtiğini ifade etti. Pazar günü yaptıkları büyük yürüyüşe değinen Bodur, “Pazar günü yaptığımız ve yüzlerce insanın katıldığı yürüyüşle biz cevabımızı herkese en iyi şekilde verdik. Özbayrak’ın konuşmasındaki hiddeti, AKP’nin açılışına bir avuç insanın katılmasına bağlıyorum. Ben, kendisinden TBMM’nin açılışında ettiği yemine sadık kalmasını bekliyorum. Profesör bir milletvekiline bu konuşmayı yakıştıramıyorum. Eğer kendisi, bu konuşmayı kendine yakıştırıyorsa açıp onu tebrik ederim. Sayın Özbayrak, tüm Türkiye’deki 70 milyonun vekili olmalıdır.”
İddialar Deli Saçması
Hacılar Belediyesi’nin bazı yayın organlarında yer alan haberlerde, işçi ve memurlarının borçlarını ödeyemediği ve bankadan kredi çektiği yönündeki iddialara da cevap veren belediye başkanı Memduh Bodur, “bu iddialar deli saçmasıdır. Bugüne kadar gerek bankadan hakkımız olmasına rağmen kredi almayan tek belediye Hacılar Belediyesi’dir. Bu seferde biz bankadan kredi falan almadık. İşçimizin maaşını zamanında, memurumuzun maaşını ise sadece 3 gün gecikmeyle ödedik. Bizim ne işçimize ne de memurumuza tek kuruş borcumuz yoktur. Kırıkkale’de aylarca çalışanlarına maaş ödeyemeyenler var. Bu uydurma haberi yapanların onları yazmaması ise çok düşündürücüdür” dedi.


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu