Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale`de Başarılı Operasyonlar

Kırıkkale`de Başarılı Operasyonlar

Emniyet ve Jandarmadan Operasyonlar.

 

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı istihbarat timleri yaptıkları çalışma sonucu Ankara’dan temin edilen çeşitli şirketler üzerine düzenlenmiş sahte faturalar ile Kırıkkale’de vergi kaçakçılığı yapan şahısları suçüstü yakaladı.
 
Edinilen bilgilere göre, Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı istihbarat birimleri aldıkları duyum üzerine Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde yaptıkları operasyon sonucu Ankara’dan temin ettikleri çeşitli şirketler üzerine düzenlenmiş sahte faturalar ile Kırıkkale’de vergi kaçakçılığı yapan Ç.G ve O.S isimli şahısları 29 adet kaşe ve 1166 adet sahte fatura ile suçüstü yakaladı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
 
Kalpazanlar da Yakalandı
 
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin operasyonları devam ediyor. Daha önce düzenlenen operasyonda yakalanan Yunus A. ve Erhan Y’den sonra Ankara ve Bala’da iki kişiyi daha yakaladılar.
 
Edinilen bilgilere göre Kırıkkale’de bulunan Yunus A (40) ve Erhan Y (25) e 1000 TL karşılığında 10 bin YTL sahte para satan daha önce sahte para satmaktan sabıkalı Tayfun G (27) Ankara da yakalanırken, Mehmet Ç (39) ise Ankara’nın Bala ilçesinde ele geçirildi.

Kırıkkale’de gözaltına alındıktan sonra zanlılar mahkemeye çıkarılmak üzere Adliyeye sevk edildiler. Önceki gün adliyeye çıkarılan Yunus A ve Erhan Y çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak Kırşehir Cezaevine gönderilmişlerdi.


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli