Anahtar Kelimeler:

Haberkale, Gündem Belirledi

Haberkale, Gündem Belirledi

TV Kanalları Haberkale`den Alıntı Yaptı.

 

AKP Kırıkkale milletvekili Prof.Dr. Mustafa Özbayrak’ın partisinin Hacılar kasabasındaki seçim bürosu açılışında yaptığı “taş üstüne taş koydurtmayız” şeklindeki tehditvari konuşmasının Haberkale kamerasınca çekilip Haberkale’de yayınlanması Kırıkkale’de bomba etkisi yaratmıştı. Sitemizi yakından takip eden ulusal medya kuruluşları ise dün akşam ana haber bültenlerinde Haberkale’de yayınlanan video görüntüsünü aynen yayınladılar.
Yaptığı tarafsız ve cesur haberleriyle Kırıkkale’nin en büyük haber sitesi olan Haberkale.com, Prof.Dr. Mustafa Özbayrak’ın seçmene ve muhalefet partilerine yönelik tehditvari konuşmasını yayınlamasıyla Türkiye gündemini belirledi. Türkiye genelinde yayın yapan televizyon kanallarından Kanal D, CNN Türk, Fox Tv ve Flash Tv dün akşamki ana haber bültenlerinde Özbayrak’ın Haberkale’de yer alan videosunu aynen yayınladılar.
Mustafa Özbayrak’ın herkesi şoke eden konuşmasını ana haber bülteni boyunca devamlı olarak altyazı anonslarıyla duyuran Kanal D, konuşmaya en sert tepkiyi veren kanal oldu. Haberin ardından Özbayrak’ın konuşmasını yorumlayan ünlü gazeteci Mehmet Ali Birand, AKP’nin bakan Şahin ve vekil Özbayrak’ın tutumlarıyla dişlerini iyice gösterdiğini söyledi.
Haberkale’nin Gücü
Haberkale’de yayınlanmasının ardından Türkiye’nin gündemine bomba etkisiyle düşen Özbayrak’ın konuşmasıyla Haberkale çok önemli bir gazetecilik başarısının altına imzasını attı. Dün akşam birçok televizyon kanalının haber bültenlerine konu olan ve tüm Türkiye’ye ilk kez Haberkale tarafından duyurulan AKP’li vekil Özbayrak’ın açıklamalarının önümüzdeki günlerde diğer siyasi parti üyelerince ve ülke genelindeki yorumcularca çokça konuşulacağa benziyor.


  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli