Anahtar Kelimeler:

Tepkiler Üzerine Vekilden Açıklama

Tepkiler Üzerine Vekilden Açıklama

Maksadı Aşan İfadeler Varsa Düzeltirim.

 

Hafta sonunda Hacılar’da gerçekleşen AKP Seçim Bürosu’nun açılışında vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan AKP Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Özbayrak, konuşmasında “bize rağmen kimse iş yapamaz. Şunu yaparım bunu yaparım diyenlere sakın inanmayın. Biz Ankara’dan izin vermeyiz” demişti. İlk olarak Haberkale’de yayınlanan sözlerin gerek yerel basın, gerekse de ulusal basında geniş bir şekilde yer bulması üzerine yazılı bir açıklama yapan Özbayrak, maksadını aşan ifadeler varsa düzeltmekten kaçınmayacağını belirtti. Özbayrak, tehdit ve benzeri yöntemlerin demokratik bir toplumda yeri olmadığını ifade etti.
 
Plan ve Bütçe Komisyon üyesi ve AKP Kırıkkale milletvekili Prof. Dr. Mustafa Özbayrak, yaptığı açıklamada “Konuşmamın ana teması belde halkının bazı parti ve adayların olağanüstü seçim vaatlerine karşı gösterdiği tepki ve vaatlerin temelsiz olduğudur” dedi.
 
Prof. Dr. Mustafa Özbayrak açıklamasında maksadı aşan ifadeler ya da maksadı aşan bir anlam varsa bunu düzeltmekten kaçınmayacağını dile getirerek, “Kendi partimiz ve partili adaylarımız böylesine bol vaatler karşısında propaganda yapmakta zorlandıklarını bize iletmişlerdir. Konuşmamda, çeşitli yerlerde, özelde de, Hacılar beldesinde, çeşitli partiler ve adayların hiçte gerçekçi olmayan olağanüstü seçim vaatleri ile kasaba halkının aklını karıştırmaya çalışmasına karşı bir açıklık getirilmek istenmiştir. Hükümetimiz geçmiş altı buçuk yıllık icraatlarında da ispatladığı gibi, hiçbir zaman belediye başkanının partili kimliğine bakmaksızın hak ettiği yatırımı yapmıştır” ifadelerini kullandı.


  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli