Anahtar Kelimeler:

AKP`liler İddialı Konuştu

AKP`liler İddialı Konuştu

"Hedefimiz 25 Belediyenin 25'ini Almak"

 

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı ve Merkez ilçe Teşkilatı ile birlikte Kırıkkale genelinde AK Partiden aday olan 25 belediye başkan adayı ile birlikte Vural Alabalıkta kahvaltıda bir araya geldiler. Bütün adayların katıldığı toplantıda her bölgede birlik beraberlik mesajları verildi.
 
Ak Parti Kırıkkale İl teşkilatı ile Merkez ilçe teşkilatı tarafından ortaklaşa yapılan kahvaltılı toplantıda, Ak Partiden Belediye Başkanı adayı olarak atanan bütün adaylar iştirak etti. Kırıkkale il başkanı Nuh Dağdelen toplantı öncesinde yaptığı konuşmasında, Ak Partinin hizmet anlayışı ile bir araya gelen bütün belediye başkanı adaylarıma 29 Mart belediye seçimleri öncesinde başarılar diliyorum. İşimizin zor olduğunun bilincindeyiz, ancak ilk günkü heyecanımızı yitirmeden son sürat çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
 
İşimiz hizmet…
Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke aşkı ile yanıp tutuşan bir ekibi olarak, Hedefimiz Kırıkkale’yi 8 ilçesini ve 16 beldesinin tamamını da seçimlerde alarak, hizmet ağımızı Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale genelinde de yayacağız. Halkımız gerçekleri biliyor ve seçim sandığının önüne geleceği günü merakla bekliyor. Hiç kimse endişe etmesin, Kırıkkale Ak Eller sloganı olarak çıktığımız bu yolda, işimizi adam gibi yapıp, halkımıza hizmeti bir dönem daha götüreceğiz.
 
Kararı halk verecek
Dağdelen konuşmasında AK Partinin Türkiye genelinde olduğu gibi güzel ilimizde de baştan sona bir çok çalışmaya imza atıldı. Hükümetin acil eylem planında yer alan Duble yollar, bir zamanlar hastanelerde sıra bekleyen vatandaşlarımız için hastanelerin birleşimi, fakir guruba insanlarımıza biraz daha destek eli, yoksul vatandaşlarımıza kışın rahat edebileceği şekilde kömür dağıtımı, ülkenin Avrupa ülkeleri arasında söz sahibi olmasını sağlayan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar kurulu ve bütün milletvekillerinin emeği vardı. Halkımızda zaten doğruları biliyor ve gereken cevabı 22 temmuz seçimlerinde olduğu gibi 29 Mart seçimlerinde de sandık başında verecektir.
 
İnsan odaklı hizmet

Dağdelen’in konuşmasının ardından söz alan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, “Beş yıl öncesine dönüp baktığımızda bir şeylerin değiştiğini çok rahat bir şekilde görebiliriz. Halkımıza seçim döneminde hangi projenin sözünü vermiş isek, teker teker yerine getirmeye gayret gösterdik. Hiçbir zaman halkımızın geleceğini ipotek altına alan çalışmalara imza atmadık, daima Kırıkkale’nin geleceğini aydınlatan, ufkunu açan çalışmalara imza attık. İnanıyorum ki burada bulunan bütün belediye başkanı adayı olan arkadaşlarla seçim sonrasında güzel çalışmalara imza atacağız” dedi. Konuşmaların ardından kahvaltılı toplantıya geçildi.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu