Anahtar Kelimeler:

Yılmaz, Çalışmalara Devam Ediyor

Yılmaz, Çalışmalara Devam Ediyor

DP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz.

 

Seçim çalışmalarını hızla devam ettiren Demokrat Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, 3 seçim bürosunun daha açılışını yaptı.
 
Geniş katılımla moral bulan Yılmaz, bölgecilik ve talanın olmadığı bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini belirtti. Yılmaz’ın sözü sık sık “Başkan Mahir, Mahir gelecek, dertler bitecek” sloganlarıyla kesildi. İlk olarak Çalılıöz Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Öztürk Apartmanı’ndaki seçim bürosunun açılısına katılan Mahir Yılmaz, davul zurna ile karşılandı. Mahalle halkının büyük destek verdiği Yılmaz, açılış öncesinde kalabalığa hitap etti. Yılmaz “Sizde bu yürek, azim ve gayret oldukça bizlerin sırtı yere gelmez. Bu seçimi alnımızın akıyla kazanırız. Bizde dürüst, liyakatli, çalışkan kadrolar var. Ekibimiz hazır. Hizmet etmek için hazırız” dedi.
 
Hizmet edeceğiz
Bölgeciliğin ve talanın olmadığı bir belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceklerini vurgulayan Yılmaz “Bizler koltuk sevdalısı değil, hizmet sevdalısı ekibiz. Halktan yanayız. Halkın istekleri başımızın tacıdır. Belediye imkanlarını eşe dosta değil, halka vereceğiz. Herkese kapımız ve gönlümüz açık olacak. İşçinin alnının teri kurumadan hakkı verilecek. Esnaf hak ettiği parasını alacak. Halkımız musluktan akan suyu içecek. Çamurlu yer kalmayacak. Huzurlu bir Kırıkkale için destek istiyorum” ifadelerini kullandı.
 
İki açılış oldu
Daha sonra yine Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan ikinci seçim bürosuna geçen Mahir Yılmaz ve partilileri yine coşkulu bir kalabalık karşıladı. Merdan Apartmanı’ndaki seçim bürosunun açılışını da yapan Yılmaz “5 dakika içinde ikinci açılışı yapmanın sevincini yaşıyorum. Halk bize inanıyor. Bizler de onlara. Aydınlık günler çok yakın. 29 Mart’taki seçimde sandıktan Demokrat Parti çıkacak. Belediyede asıl hizmet dönemi başlayacak. Halkımız hak ettiği hizmeti alacak” dedi. Yılmaz, üçüncü seçim bürosunu ise Bağlarbaşı Mahallesi Setüstü Mevkiinde yaptı.


  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu