Anahtar Kelimeler:

Güçlü, Korkmaz`a Oy İstedi

Güçlü, Korkmaz`a Oy İstedi

Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Sami Güçlü, Kırıkkale`ye Geldi.

 

Tarım ve Köy işleri eski Bakanı Sami Güçlü Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a destek için Kırıkkale’ye geldi. Korkmaz ile birlikte Kırıkkale esnafını ziyaret eden Güçlü Korkmaz’a oy istedi. Güçlü ve Korkmaz Hoca Paşa restauranta Kırıkkale’yi gazeteciler ile yemekte bir araya geldiler.
 
Ak Parti Kırıkkale il Başkanı Nuh Dağdelen ise, Başta Kırıkkale belediye başkan adayımız Veli Korkmaz ve ilçe ve beldelerde aday olan bütün başkan adaylarımıza güveniyoruz. Ak Parti olarak bütün adaylarımızla birlikte Kırıkkale’yi yönetmeye talibiz. Sayın Bakanımız değerli ağabeyimiz Sami Güçlü adına bugün bu yemeği organize ettik. Kendisinin aramızda bulunmasından dolayı son derece mutluyuz” dedi.
 
Kırıkkale gelişiyor
Dağdelen’in konuşmasının ardından sonra söz alan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı ise “Kırıkkale Ak Parti iktidarından en önemli katkıları alan iller arasında yer alıyor. Gerek Kırıkkale belediyemiz gerek ise bizler Kırıkkale’nin geleceğinde önemli adımlar atmak için uğraş sarfediyoruz. Kırıkkale halkı gerçekleri biliyor, ve hükümetin yaptığı olumlu çalışmalardan dolayı 22 Temmuzda gereken desteği vermiştir. Bugün ak kadroların yani belediyelerimizin sınav günü Allah’ın izni vatandaşlarımızın da desteği ile 29 mart seçimlerinden yüz akımızla çıkacağız ifadesini kullandı.
 
Devamını getireceğiz
Kıratlı’nın konuşmasının ardından söz alan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, bugün eğer geçmişi biraz hafızamızda zorlar isek, Kırıkkale’de neler yaptığımızı açık bir şekilde görebiliriz. Kırıkkale’nin en önemli Sorunlarının başında gelen su problemini ve terminal problemini çözdük. Kırıkkale’yi asfalt ile tanıştırdık. Mahallelerimize kaldırımlar döşedik. Sosyal Belediyeciliği faaliyete geçirdik. Sosyal konsey’i kurarak vatandaşlarımız ile belediye arasındaki kopukluğu giderdik. Bizlere güvenen halkımızın güvenini sarsmadık. Allah izin verirse yeni dönemde de sarmayacağız” dedi.
 
Parlayan yıldız
Tarım ve Köy işleri Eski Bakanı Konya Milletvekili Sami Güçlü, “Kırıkkale’de bulunmaktan dolayı son derece mutluyum. Kırıkkale’ye yine geçtiğimiz dönem seçim zamanında gelmiştim. O günkü Kırıkkale ile bugün ki Kırıkkale arasında çok büyük fark var ve bu farktan dolayı Değerli kardeşimiz Veli Korkmaz’ı tebrik ediyorum. Kırıkkale iç Anadolu’nun şirin illerinden biri, burada yapılan her hizmet gözle görülecek kadar önemlidir. Zaten kardeşimiz Veli Korkmaz’da gözle görülür çalışmaya imza atmıştır.
 
Güzel bir il
Bugün bir gözlemci olarak eğer değerlendirir isek, Terminali, su sorunu çözülmüş, temiz bir şehir, asfaltı atılmış kilit parkesi döşenmiş bir il olarak Kırıkkale iç Anadolu’nun parlayan yıldızı olarak son beş yılda göze girmeyi başarmıştır. Değerli başkanımız Veli Korkmaz’ı ve onun ekibini bu çalışmadan dolayı kutluyorum” dedi. Konuşmaların tamamlanmasının ardından Tarım ve Köy işleri eski Bakanı Sami Güçlü, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Başkanı Nuh Dağdelen, Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay, Hacılar Belediye Başkan adayı Mevlüt Yaylacı ile beraber esnaflar ziyaret edildi. 


  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli