Anahtar Kelimeler:

Korkmaz`dan Seçim Bürosu

Korkmaz`dan Seçim Bürosu

Mahalleliler İlgi Gösterdi.

 

Seçim çalışmalarını sürdüren AKP, merkezde olduğu gibi mahallelerde de çalışmalarını hızlandırdı. Hafta sonu Bağlarbaşı ve Kaletepe mahallesinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.
 
İlk olarak Cumartesi pazarında organize edilen konvoyla hareket eden AKP, Bağlarbaşı mahallesi sakinleri tarafından ilgi ile karşılandı. Mahalle sakinleri özellikle Bayanlar Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı karşılarında gördüklerinde oldukça ilgi gösterdiler. İlk olarak mahalle komitesini açan AKP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Veli Korkmaz, vatandaşlara hitap etti.
 
İlgi yoğundu
Bağlarbaşındaki mahalle komitesindeki açılışa, AKP Kırıkkale Milletvekilleri Vahit Erdem, Turan Kıratlı, AKP Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay, AKP merkez il genel meclisi adayları, Kürşat Çiçek, Şerafettin Atalay, Eyüp Aydın ve partililer katıldı.
 
Hizmete devam
Mahalle komitesinin açılışının ardından konuşmasını yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, “Göreve geldiğimizde üç ana temel konudan bahsetmiştik. Sosyal Konsey, Kent Konseyi ve dürüst yönetim. Bugün Allah’ın izni ile bunları yaptığımızı düşünüyorum. Sizlerden aldığımız destekle bugün burada içinizdeyiz. Gerek merkezi hükümet gerek ise yerel yönetimler olarak biz, halkımızın refah seviyesini üst seviyeye çıkarmak, Kırıkkale’yi yaşanabilir bir şehir yapmak için çıktığımız bu yolda çok iyi bir seviye aldık.
 
Şimdi daha güzel
Bugün Kırıkkale’mize baktığımızda, modern bir terminali, içme suyunun çözüme kavuşması, kapalı Pazar yerleri, aş evi uygulaması, fakir fukara vatandaşlarımızın yanında yer alan sosyal belediyeciliğin adımlarını bu dönem AKP iktidarında attık. Bunda en büyük pay sizin. Sayın Başbakanımızın da ifade ettiği gibi İşimiz Hizmet Gücümüz Millet, sloganıyla çıktığımız bu yolda siz değerli vatandaşlarımızın desteğini bu dönemde de bekliyoruz. Sizlerden aldığımız bu destekle dürüst yönetim anlayışımız ile yeni dönemde sizlerden alacağımız reylerle ile yeni dönemde yine beraber olacağız” dedi. Bağlarbaşı mahalle sakinleri ise başkan Korkmaz’ın konuşmasını zaman zaman, “Dürüst başkan, dürüst belediye”, “İçimizden biri, Başkan Korkmaz” sloganları atarak destek verdiler.
 
İyi yoldayız

Korkmaz’ın konuşmasının ardından AKP Kırıkkale Milletvekilleri Vahit Erdem ve Turan Kıratlı, Hükümetin gerek iç gerek ise dış politikalarıyla ilgili yapılan çalışmalardan bahsettiler. Konuşmaların sona ermesiyle birlikte AKP Teşkilatı Milletvekilleri ile birlikte Kaletepe Mahallesinin mahalle komitesinin açılışı gerçekleştirildi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli