Anahtar Kelimeler:

Bahşılı`da AKP Mitingi

Bahşılı`da AKP Mitingi

AKP Adayı ve B. Başkanı Bişkin, İddialı Konuştu.

 

Hafta sonunda açılışlarını sürdüren AK Parti günün ilk açılışını Bahşılı ilçesinde gerçekleştirdi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı açılış adeta miting havasında geçti. AKP Kırıkkale milletvekillerinin de katıldığı açılışta Başkan Halil İbrahim Bişkin 5 yılın hesabını açık bir şekilde halka verdi.
 
Bahşılı Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen Mini mitinge Bahşılı halkı oldukça yoğun ilgi gösterdi. Özellikle bayanlar cumhuriyet meydanını doldurarak, belediye başkanları Halil İbrahim Bişkin’e destekte bulundular. Bahşılı seçim bürosunun açılışına AKP Kırıkkale Milletvekilleri Vahit Erdem, Turan Kıratlı, AKP il Başkanı Nuh Dağdelen, Merkez ilçe Başkanı Mürsel Akçay, Bahşılı İl genel Meclisi Adayları Kudret Sayın, Ahmet Zeybekoğlu ve vatandaşlar katıldı.
 
Bizimle başladı
Bahşılı Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Bişkin “Bahşılı ilçemiz 3 kasım 2002, 29 mart belediye seçimleri, 22 Temmuz Seçimlerinde hep AKP`nin arkasında dimdik durmuştur. "Bahşılı halkı her seçimde ve her dönemde AKP`nin yanında oldu. AKP`nin iktidarı ile Türkiye`de bir değişim ve dönüşüm yaşandı. Bizler de Bahşılı`daki değişim ve dönüşümü devam ettirmek için sizlerin güçlü desteğine ihtiyacımız var. Biz mantığı ile hareket ediyoruz. Biz bir ekip olarak geliyoruz. Modern bir gelişmiş ilçe olma yolunda kalkınmış bir için projelerimizi tamamlamak için geliyoruz.” Dedi. Bişkinin konuşmasının ardından AKP Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı söz aldı.
 
Başını eğdirmeyin

AKP Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı “Birlik ve beraberliklerinden dolayı birileri rahatsızdır. Türkiye`yi Kırıkkale’yi ve Bahşılı`yı küçültmek isteyenlerin oyunlarını bozacağız. Bahşılı halkında gördüğüm bu ışık beni oldukça mutlu etti. sizlerden alacağımız destekle Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başını yere eğmeyeceğiz” dedi. Kıratlı’nın ardından Söz alan AKP Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem’de seçimin Bahşılı halkına hayırlar getirmesini temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından Merkez seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu