Anahtar Kelimeler:

Atlı`dan Önemli Açıklamalar

Atlı`dan Önemli Açıklamalar

DP Belediye Meclis Üyesi Adayı Yusuf Atlı.

 

Seçim arenasında belediye başkan adayları seçimlerden zaferle çıkabilmek için ellerinden gelen bütün gayreti gösterirken Belediye Meclis Üyeleri de seçimler için birçok çalışmaya imza atıyor. 30 Mart tarihinden sonra Kırıkkale’de ferdi değil ekip anlayışıyla yönetilen bir belediye olacağını dile getiren Demokrat Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Yusuf Atlı “Yerel seçimler sonrasında halkla iç içe çalışan bir belediye olacak” dedi. Haberkale.com Haber Merkezini yeni ofisinde ziyaret ederek imtiyaz sahibimiz Murat Tanır’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Demokrat Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Yusuf Atlı önemli açıklamalarda bulundu.
 
Kırıkkale’nin ve Kırıkkale Belediyesinin bütün sorunlarını bildiklerini ifade eden Demokrat Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Yusuf Atlı ekip olarak Kırıkkale’nin sorunlarına en kısa sürede çözüm bulacaklarını dile getirdi. Yapacakları ilk icraatlardan birisinin Kırıkkale’yi çamur deryasından kurtarmak olacağını belirten Atlı “Yollarımızı düzene sokacak halkımızı bu çamur deryasından kurtaracağız. Şu anda belediye işçilerinin 2 tam maaş, 5 yarım maaş belediyeden alacaklı olduğunu biliyoruz. Yapacağımız ilk icraatlardan birisi de belediye işçilerinin belediyeden alacaklarını ödemek olacak. Belediye hizmetleri hiçbir zaman işçilerin maaş alacaklarından dolayı aksamayacak. İşçilerimiz de hiçbir şekilde maaş alacakları nedeniyle mağdur edilmeyecek” dedi.
 
FERDİ ÇALIŞMALARA SON
Belediye hizmetlerinin tamamının belediye tarafından yapılacağını belirten Atlı “Taşımacılık, temizlik, su faturası takibi ve asfaltlama gibi hizmetlerin tamamı belediyenin kendisi tarafından yapılacak. Bu yolla hem birilerinin rantı kesilmiş olacak, hem belediyenin geliri artacak hem de bu alanda istihdam sağlanmış olacak. Projede olan ancak açılmayan yolların tamamı açılacak bu yolla şehrin trafiği büyük ölçüde rahatlatılmış olacak. Belediye’de ferdi hiçbir çalışma yapılmayacak olup ekip çalışmaları ile sorunlara çözüm bulacağız. Karşıyaka, Yuva ve Selim Özer Mahallerine gidiş için yeni geçitler açılacak mevcut geçit daha da iyileştirilecektir. Bu yolla bu üç mahallemiz de şehir merkezime dahil edilmiş olup şehrin bölünmüşlüğünü ortadan kaldırmış olacağız” ifadelerini kullandı.
 
HİZMETLER KESİNLİKLE AKSAMAYACAK
Esnafların belediyeden olan alacaklarının tamamının ödeneceğini ve hiçbir esnafa belediyenin borcunun kesinlikle olmayacağını sözlerine ekleyen Atlı “Hizmet alımı bütünüyle Kırıkkale’den yapılacak bu anlamda sürekli Kırıkkaleli esnaflarımızla birlikte hareket edeceğiz. 30 Mart sonrası elektrik borcundan dolayı halkın suyu hiçbir zaman kesilmeyecek. Halk belediyenin borçlarından dolayı kesinlikle sıkıntıya uğramayacak. Hizmetler bu nedenlerden dolayı kesinlikle aksamayacak. Araç parkında bulunan mevcut araçlarımız bakıma alınarak yenilecek eksiklikler tamamı ile giderilecek. Kırıkkale ekibimizle birlikte yancı ve taraflı bir belediye değil eşitlikten, çalışan, dürüst ve adaletli bir belediyecilik anlayışı ile yönetilecek” şeklinde konuştu. 


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli