Anahtar Kelimeler:

Gençler, Yılmaz`a Destek Olacaklar

Gençler, Yılmaz`a Destek Olacaklar

DP Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz.

 

29 Mart yerel seçimleri öncesi Demokrat Parti (DP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz’ı destekleyen DP’li gençler Sema Düğün Salonunda bir araya gelerek hem seçim stratejisi belirlediler, hem de gönüllerince eğlendiler.
 
Sema Düğün Salonunda düzenlenen Gençlik Şölenine DP İl Başkanı Adem Tonga, DP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, DP Merkez İlçe Başkanı Hayati Çimen, İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda partili genç katıldı. Partili gençler seçim öncesi oyunlar oynayarak halaylar çekerek stres attılar.
 
Destek olacaklar
29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere süratli bir şekilde ara vermeden çalıştıklarını dile getiren DP İl Başkanı Adem Tonga, gençlere birlik ve dirliğin hiçbir zaman bozulmaması gerektiğini söyledi. 30 Mart sabahı DP Bayrağını Kırıkkale Belediyesine dikeceklerini vurgulayan Tonga, “Kırıkkale’de yapılmayan hizmetleri yapmaya geliyoruz. Bizler bu tabloyu özlemiştik ve özlemimizi en kısa sürede gidereceğiz” diye konuştu.
 
İddialı açıklamalar
Gençlerin heyecanından her zaman mutluluk duyduğunu ve kendisine şevk verdiğini ifade eden DP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, “Bizler bu yarışta iddialıyız. 29 Mart’ta bu seçim gençliğin olacaktır. Bizler yola çıkarken ideal için çıktık. Bizler ekibimizle beraber Kırıkkale’de kangren olmuş meseleyi çözüp yaşanır bir Kırıkkale yapmak için çalışıyoruz. Gelecek gençlerin geleceğidir” şeklinde konuştu.
 
Yılmaz’a destek
Geleceğin sorunlarını bilen, gençliği ciddiye alan DP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz’a sonuna kadar destek vereceklerini vurgulayan Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çöklü, Mahir Yılmaz’ın sonuna kadar destekçisi olacaklarını ifade etti. Program sonrasında partililer Zafer Caddesinden parti binasına kadar yürüyerek ‘En büyük Başkan Mahir Başkan’ diyerek slogan attılar.


  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı