Anahtar Kelimeler:

Canlı Yayın Bahçeli, Kırıkkale`de

<b>Canlı Yayın </b>Bahçeli, Kırıkkale`de

Birazdan Kırıkkalelilere Hitap Edecek.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saat 15.00’de Kırıkkale’ye gelerek Cumhuriyet Meydanı’nda Kırıkkalelilere hitap edecek. Bahçeli’nin konuşmasının önemli anlarını Haberkale’den anında takip edebileceksiniz.
Ayrıntılar birazdan...
 
15.35 MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhuriyet Meydanı`nda Kırıkkalelileri selamlıyor ve konuşmaya başladı.
15.38 Bahçeli: Seçim çalışmalarına başladık. Ben inanıyorum ki bu seçimlerde Kırıkkale halkının oylarıyla MHP adayını belediye başkanı yapacağız.
15.43 Bahçeli: Türkiye`nin geleceğine hep beraber yön verelim. Tükiye`yi her yönden bölmeye çalışanlar var. Bizler bunlara karşı durmalıyız. 
15.46 Bahçeli: Sayın Başbakan ayrıştırmacı bir siyaset belirleyerek bunu izliyor. Türkiye`yi tehlikeye sürüklüyor. Siyaset çirkinleşiyor. Böyle kamplaşmaların olduğu bir Türkiye`de bu vatandaşlarımıza da yansırsa bu çatışmaya doğru sürükler.
15.49 Bahçeli: Sayın Erdoğan, bu tür konuşmalardan, siyasetten vazgeç. Vazgeçmezsen bu ülkede ne yiğitler var, onlar seni vazgeçirirler. Bunları yaparken yalan söylemeye kalkışma. Yolsuzluk, yoksulluk bu iktidarla birlikte geldi. Neden bunları söylüyorum? Bize bu meydanlarda 5 yıllık iktidar verilmiş. Arkasından biz 3,5 sene sonra kaçıp gitmişiz. Sayın Başbakan her yerde bunu anlatıyor. AK parti diyor ama gerçekleri karartıyor.
15.53 Bahçeli: MHP`nin iç ve dış mihraklarla çeşitli ilişkilere girmesi mümhün değildir. Biz gücümüzü sadece ve sadece yüce Türk milletinden alırız.
15.56 Bahçeli: Başbakan`ın iktidara nasıl geldiğini, önce seçilemeyip daha sonra neler yaparak Recep Tayyip Erdoğan hükümeti oluşturduklarını biz biliyoruz. Milliyetçi ;Hareket Partisi`nin böyle bir şeyi kabul etmesi mümkün değildir.
15.59 Bahçeli: Bu şekilde iktidara geldin sonra kendine Davos Fatihi, İstanbul`da da Birinci Recep Tayyip Erdoğan diye Osmanlı padişahı ilan ediyorsun.
16.02 Bahçeli: Aziz Kırıkkaleliler, herkes haddinin bilmeli ve MHP`ye nasıl davranacağını bilmeli. MHP hakareti, alçaklığı, yolsuzluğu, yoksulluğu kabul edemez. Eğer aziz halkımız bizi iktidara getirirse bunları Recep Tayyip Erdoğan`dan nasıl soracağımızı göreceksiniz. Sormazsam namerdim!
16.05 Bahçeli: Bu seçim Türkiye`nin geleceğini belirlemede önemli bir dönüm noktası olacak. Hacivat-Karagöz gibi ekranlarda birbirlerine satışıyorlar. Başbakan krizle ilgili hiçbir şey söylemiyor. Hamdolsun bize teğet geçiyor diyor. Bu nasıl teğet geçmedir?
16.07 Bahçeli: 5 milyon 600 bin gencimiz işsiz. Türkiye`de 4 kişinin sağlıklı beslenebilmesi için ayda 740 liraya ihtiyacı var. Diğer ihtiyaçlarını karşılaması için ise 2 bin 400 lira alması gerekiyor. Şimdi soruyorum. Kırıkkale`de aylık giderlerini karşılamak için Kırıkkale`de hangi aile 2 bin 400 lira gelire sahip? Var mı böyle bir aile?
16.10 Bahçeli: Başbakan 500 milyar gelirimiz var diyor. Hadi başbakandır, söylediğini doğru kabul edelim. Peki şimdi soruyorum bu para nereye gitti? İşçinin, esnafın, emeklinin durumu belli, ortada. Peki bu para nerede? Yandaşlara mı gitti bu paralar?
16.13 Bahçeli: Sayın Başbakan, her lafa karşı yargıya gidin diyor. Şimdi soruyorum, sayın başbakana. Kendin hakkındaki iddialarla ilgili olan dosyalar için kendi dokunulmazlığını kaldır da bir yargıya git bakalım neler olacak bir gör bakalım!
16.15 Bahçeli: Yandaş medyalarıyla her işimizi hallederiz sanıyorlar. İşte bu meydanda Kırıkkale var. Burada Kırşehirli var mı? Yozgatlı var mı? Çorumlu var mı? Burada sadece Kırıkkaleli var.
16.17 Bahçeli: Ülke senin, karar senin! Seçimde vurun mührünüzü üç hilalin altına. Hepinizi saygı ve sevgilerimler selamlıyorum.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuşmasını bitirdi.


  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.5 ° / 16.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı