Anahtar Kelimeler:

Çelik`ten Başbakan`a Eleştiri

Çelik`ten Başbakan`a Eleştiri

Eski Vali Behiç Çelik`ten Başbakan`a Eleştiri.

 

Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesi MHP seçim bürosuna nezaket ziyaretinde buluna Kırıkkale eski valisi, MHP Mersin Milletvekili Behiç Çelik Başbakan’a atıflarda bulundu.
 
Bala’da bir açılışa katılan Behiç Çelik, Karakeçili MHP seçim bürosunda belediye başkan adayı İsmail Aydemir ve partilileri ziyaret etti. Seçim bürosunun bahçesinde yapılan kısa sohbet toplantısında Behiç Çelik, “Değerli Karakeçililer, değerli dostlar, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Sizden her zaman haberdar oldum. Güçlü bir şekilde Karakeçili’ye hizmet aşkı ile dolu olduğumuzu bilmenizi isterim. Karakeçili insanının ne kadar güvenilir, ne kadar devlet kurucu bir aşiret şuurunda olduğuna inanmalıdırlar. Size hakikate husumetle yaklaşan kişilere oy vermeyin. Bizim partimiz ve emir aldığımız kişiler belli. Diğer kardeşlerimizin partileri ve liderleri belli. Biz milletvekili olalım veya olmayalım. Asla bu vatana ihanet etmeyin. Herhangi bir holding patronuna bağlı olmayın. Amerika’dan, Avrupa Birliğinden emir almayın. Sizin haklarınızı İstanbul’da iki bin kişiye, yetmiş milyonun rızkını yedirmeyiz. Benim valilik dönemimde Kırıkkale’nin nüfusu 420 bindi, şimdi 280 bine düşmüş. Benim zamanımda Kırıkkale’nin nüfusu azalmadı.
 
Başbakan eleştirisi
Ekonomik yapı bozulmuş, çiftçi perişan, sanayici perişan. Makine Kimya nerde, rafineri nerde? İnsanlar sürekli işten çıkarılıyor. Mazot fiyatları gübre fiyatları kötüye gidiyor. Türkiye’nin sonu karanlık. Birileri çıkıp kendilerini miting alanlarında padişah ilan ediyorsa, bu hayra alamet değil arkadaşlar. 1. Tayyip Erdoğan han diye söyleniyorsa bu kötüdür. Han, padişah çıkacaksa Karakeçili’den çıkar. Onlara beylik hanlık nasip olmaz, olacaksa sizlere nasip olur. O yüzden herkes haddini bilecek. İster başbakan olsun, ister cumhurbaşkanı olsun, biz lafımızı net söyleriz. Biz devlet kuran milletiz. 16 Türk devleti kuran milletiz. Yaklaşan seçimlerde görevinizi yapın. Sizin vereceğiniz her oy namusunuzdur. Ailecilik kabilecilik yapmayın, oyunuzu ehline verin. İsmail beyi inşallah başkan yaparız. Partimizle, vekillerimizle Karakeçili’ye çok hizmetler yaparız” dedi.


  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı