Anahtar Kelimeler:

Sungur`dan Gövde Gösterisi

Sungur`dan Gövde Gösterisi

Yahşihan`da MHP Adayına Müthiş İlgi.

 

Yahşihan, Yenişehir seçim bürosunun açılışını yapan Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur, büyük bir kalabalık eşliğinde büro açılışını gerçekleştirdi. TOKİ ve Yenişehir’de yürüyüş yapan Sungur ve taraftarları Yahşihan merkezde de araç konvoyu ile gövde gösterisi yaptı.
 
Yahşihan, Yenişehir seçim bürosunun açılışında konuşan MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur açılış konuşmasında Yahşihan’ın önemli bir yerleşim merkezi olmasına rağmen hak ettiği genel ilgiyi görmediğini dile getirerek “Yahşihan tarihi birikimi ve kültürü ile bir şehir yaşamını hak eden yerleşim yeridir” dedi. Son zamanlarda Yahşihan’da yaşanan bazı söylentiler ve dile getirilen siyasi konulara da değinen Sungur, bu konuda herkesin dikkatli olmasının şart olduğunu ifade etti.
 
Ayırımcılık tehlikelidir
Yahşihan’da bazı siyasi söylemlerin yara açacak düzeyde olduğunu dile getiren MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur, “Yerliler yabancılar diye bir şeyler çıkardılar. Yahşihan yıllarca hanlarında yolcuları misafir etmiş. Onları kendi hanesinden biri saymış bir kültürün mirasçılarıyız. Yahşihan’ı kendine yurt edinmiş. Gelmiş TOKİ’ye yerleşmiş, Yenişehir’e yerleşmiş emlak vergisini alırken, suyunun parasını alırken yabancı demediğimiz birine nasıl oluyor da şimdi Yahşihanlı yabancı diyebiliriz. Bir seçim uğruna derin yaralar oluşturacak bu tür sözlerin söylenmesi yanlıştır. Yanlıştan öte Yahşihan kültürünü hiçe saymaktır” dedi.
 
Kalıy olacağız
Seçim bürosunun açılışına büyük bir kortej yürüyüşü ile gelen Başkan adayı Sungur, büro açılışı sonrası konvoy eşliğinde Yahşihan merkezden geçerek TOKİ bölgesinde de bir yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüş esnasında TOKİ sakinlerinin ilgisinden memnun olan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur, vatandaşlarımızın bize olan ilgisi bizleri memnun etmektedir. Bu ilgiye, güvene ve sevgiye layık olmak için elimden gelenin daha fazlasını yapacağıma söz veriyorum” dedi.


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli