Anahtar Kelimeler: Değerlendirme yaptılar

Değerlendirme yaptılar

Değerlendirme yaptılar

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) 4. Değerlendirme Toplantısı, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan başkanlığında Rektörlük Senato Salonunda yapıldı.

TOPLANTI YAPILDI

Toplantıya Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz, KÜSİ İl Temsilcisi Prof. Dr. Recep Çalın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydın, KÜSİ Akademik Kurulu ve Sanayi Kurulu üyeleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Mehmet Başalan, “Hepiniz hoşgeldiniz.2019 yılında dış paydaşlarımızın en önemlilerinden biri olarak oluşturduğumuz KÜSİ Sanayi Kurulu ve iç paydaşlarımızın en önemlilerinden biri olan KÜSİ Akademik Kurullarımızı periyodik olarak toplamayı ve sektörün sorunlarının Üniversitemizin eğitim-öğretim müfredatlarına nasıl uygulanacağını, araştırmalarımızı sektörün problemlerini çözmek için nasıl yönlendireceğimizi, üniversitelerin üçüncü görevi olan toplumsal katkı, topluma hizmet uygulamalarının ne şekilde yapılacağını tavsiye edeceğiniz toplantılarımızı düzenliyorduk. 

 

BİLGİ VERİLDİ

Pandemi tüm sektörlere etki ettiği gibi kurulumuzun da toplanmasını bir süre öteledi. Bu nedenle uzunca bir süre ayrı kaldık ama amacımız; her iki kurulumuzun da sektörün ihtiyaçlarına yönelik hangi çalışmaları planlayabileceği, sektörün mezunlarda aradıkları niteliklerin neler olduğu, müfredat güncelleme konusunda tavsiyelerle ilgili değerlendirme yapması ve görüş alışverişinde bulunmasıdır. Üniversitemizin şehrimizde, bölgemizde, ülkemizde ve uluslararası alanda ürettiği bilimi, bilgiyi ve teknolojiyi nasıl sektörle, sanayiyle buluşturacağını ve insanlığın hizmetine sunacağını tartışacağımız bir toplantı planladık. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı