Anahtar Kelimeler:

29 Mart, Saadet Günü Olacak

29 Mart, Saadet Günü Olacak

SP Mahalle Komiteleri Çalışmalarını Sürdürüyor.

 

Saadet Partisi Gündoğdu Mahallesi Komitesi mahallede yaptıkları çalışmalarla göz dolduruyor. Gece gündüz Kemal Albayrak’a oy isteyen Komite Başkanı Haydar Pekuz, Gündoğdu ve çevresinde Kemal Albayrak’a büyük ilgi duyulduğunu belirterek, “29 Mart Saadet Partisi’nin günü olacak” dedi.
Gündoğdu Mahallesi ve çevresinde ev ev dolaşarak Saadet Partisine ve Kemal Albayrak’a oy isteyen Saadet Partisi Gündoğdu Mahallesi Komite Başkanı Haydar Pekuz, seçim süresince çalışmalara tüm hızıyla devam ettiklerini belirterek, “Ev ev dolaşarak, Gündoğdu Mahallesi ve çevresinde halkımızın nabzını yokluyoruz ve mitingimize halkımızı davet ediyoruz. Gündoğdu Mahallesinde ve çevresinde Saadet Partisi’ne ve Kemal Albayrak ismini çok yakın görüyorlar. Albayrak, 21. dönem milletvekilliği döneminde ve müsteşarlık yaptığı dönemde Kırıkkaleli çok insana yardımcı oldu. Milletimizin ona karşı bir vefa borcu. Bu borcu 29 Mart’ta ödeme zamanıdır” diye konuştu.
 
KENDİSİNE İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ
Kemal Albayrak ismine Kırıkkale halkının çok yakın baktığını belirten Pekuz, “Kemal Albayrak Kırıkkale’ye ve Kırıkkale insanına yaptıklarının dışında mütevazi kişiliği ile de takdir topluyor. Partili partisiz herkes Kemal Albayrak’ı çok seviyor. Bunu görmek bizlere de çalışma şevki veriyor. Biz de Gündoğdu Mahallesi Komitesi olarak milletin bu sevgisini ve saygısını boşa çıkarmamak adına gece gündüz çalışarak Kırıkkale’nin makus tarihini değiştirecek isim olan Kemal Albayrak adına halkımızdan oy istiyoruz. Albayrak bu toprakları iyi biliyor ve tanıyor. Albayrak mahallemizde yaptığı toplantılarında Gündoğdu Mahallesinin yıllardır çözülmeyen sorunlarını çözeceğine söz verdi. Halk olarak bizde kendisine inanıyor ve güveniyoruz” ifadelerine yer verdi.
 
BELEDİYECİLİK NASIL YAPILIR GÖSTERECEK
Pekuz son olarak, “Geçmişte siyasette oynanan oyunlarla halkın kaderini değiştirenlere karşı biz de yaptığımız çalışmalarla bunu bu dönem engelleyeceğiz. 29 Mart Kırıkkale halkının vereceği kararla Saadet Partisinin ve Kemal Albayrak’ın günü olacak. Saadet Partisi’nin bayrağını halkımızla birlikte el ele vererek belediyeye dikeceğiz. Kemal albayrak’ta bizden aldığı bayrağı yapacağı belediye başkanlığı ile ilklere atacağı imzalarla Kırıkkale’de belediyecilik nasıl yapılır gösterecek” dedi. Ayrıntı
 


  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu