Anahtar Kelimeler:

Dev Ankette Son Üç Gün

Dev Ankette Son Üç Gün

İşte Önde Giden Adaylar ve Takipçileri.

 

Haberkale’nin 7 Mart’ta başlattığı Kırıkkale’nin ilçe ve iki önemli beldesine yönelik, yerel seçimlerde kime oy vereceksiniz sorusunu yönelttiğimiz anketimize okurlarımız büyük ilgi gösteriyor. 18 Mart gecesi sona erecek olan ve sonuçları merakla beklenen ilçe ve beldelerimize yönelik ankette kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. İşte bu saat itibariyle yarışta önde olanlar ve en yakın takipçileri.
Bahşılı: En çok oy kullanılan ve yorum gönderilen ilçelerin başında gelen Bahşılı ilçesinde AKP’li mevcut başkan Halil İbrahim Bişkin yarışı önde götürüyor. 532 oy alan Bişkin’i, 488 oyla MHP adayı Ahmet Şenses takip ediyor.
Balışeyh: Dört adayın yarıştığı Balışeyh’te iki aday öne çıkmış durumda. MHP’nin adayı Ali Dedelioğlu yüzde 46,8’lik oy oranıyla yarışı birinci olarak sürdürürken AKP’li Cehdi Pehlivanlı yüzde 39,9 oy oranıyla Dedelioğlu’nu takip ediyor.
Çelebi: Heyecansız bir yarışın olduğu Çelebi ilçesinde MHP’nin adayı Hacı Şükrü Evci, AKP’nin adayı Süleyman Uluyol’a iki kat fark atarak yarışı sürdürüyor.
Delice: AKP ve MHP adaylarının öne çıktığı Delice ilçesinde MHP’nin adayı İhsan Biçici yüzde 56’lık oy oranıyla birinci, AKP’nin adayı Erol Erkoç ise yüzde 29,5’lik oy oranıyla ikinci olarak Biçici’yi takip ediyor.
Karakeçili: Karakeçili ilçesinde yarış AKP, MHP ve DP arasında geçiyor. DP adayı Recep Hasgül yüzde 20 oy oranıyla üçüncü, AKP adayı Salih Avan yüzde 32,8’lik oy oranıyla ikinci, MHP adayı İsmail Aydemir ise yüzde 41,6’lık oy oranıyla birinci olarak anketteki yarışı sürdürüyor.
Keskin: Kıran kırana bir yarışın geçtiği ilçelerden birisi de Keskin. Keskin’de yarış AKP, MHP ve DP adayları arasında geçiyor ve üç adayın oy oranları birbirine çok yakın. Her an her şeyin olabileceği Keskin ilçesindeki yarışta AKP adayı Bayram Sakallı birinci, DP adayı Dede Yıldırım ikinci, MHP adayı Arap Osman Baran ise üçüncü durumda.
Sulakyurt: İki adayın başa baş bir mücadele sürdürdüğü Sulakyurt seçim anketi de okurlardan yoğun ilgi görüyor. Sulakyurt’ta mevcut başkan ve AKP adayı Ali Şahin, MHP adayı Çetin Çetiner’den çok az bir farkla yarışı önde götürüyor.
Yahşihan: Yahşihan ilçesine yönelik seçim anketinde de AKP ve MHP adayları öne çıkmış durumda. AKP’nin adayı mevcut başkan Şefik Güneşer yüzde 56’lık oy oranıyla birinci durumdayken, MHP’nin adayı Ahmet Sungur yüzde 39,2’lik oy oranıyla Güneşer’i takip ediyor.
Çerikli: Seçimin ilçeler kadar hareketli ve heyecanlı geçtiği yerlerden biri olan Çerikli’de Saadet Partisi’nin adayı mevcut başkan Ömer Sakarya yarışı önde götürüyor. Sakarya’yı MHP’nin adayı Uğur Gözütok takip ediyor.
Hacılar: İki adayın bulunduğu ve seçim yarışında nefeslerin tutulduğu Hacılar kasabasında mevcut başkan ve MHP adayı Memduh Bodur yarışı yüzde 62,9’luk oy oranıyla birinci olarak sürdürüyor. Diğer aday AKP’li Mevlüt Yaylacı ise yüzde 37,1’lik oy oranıyla Bodur’u takip ediyor.
Ankette Son Üç Gün
18 Mart gecesi sona erecek olan seçim anketimizde oy kullanmak için sitemizin sağ panelinde yer alan ilçe ya da beldelerden oy vermek istediğiniz yere tıklayıp, istediğiniz adaya oyunuzu kullanabilirsiniz. Bir ziyaretçimiz, aynı gün içerisinde sadece bir oy verebilmektedir.


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli