Anahtar Kelimeler:

Kırıkkalespor, Fena Yenildi

Kırıkkalespor, Fena Yenildi

Etimesgut Şekerspor`a Farklı Kaybettik.

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Klasman Ücüncü Grup’ta mücadele eden MKE Kırıkkalespor ligin dokuzuncu haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Etimesgut Şekerspor karşısında hiç ummadığı bir yenilgi alarak klasman grubundaki dördüncü mağlubiyetini tatmış oldu.

Kırıkkalesporumuz ne yazık ki kendi sahasında kaybetmeye ve puanları bol kepçeden dağıtmaya devam ediyor bunun son halkası Etimesgut Şekerspor maçı oldu.
Kırmızı Şimşeklerimiz kendi sahasında ve seyircisi önünde oynadığı maçta Etimesgut Şekerspor takımına 4-1 yenilmekten kurtulamadı ve son haftalarda almış olduğu başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekleyemedi.

Güneşli, soğuk havada ve adeta balçık tarlasını andıran bir zeminde karşılıklı ataklarla başlayan ilk yarıda her iki takımda önce savunmalarını sağlam tutmayı yeğlemişlerdi. Bu durum maçın neredeyse maçın sonuna kadar devam edemedi.

Tabi bu durumda karlı çıkan taraf konuk Etimesgut Şekerspor oldu ve istediği üç puanı alarak mutlu ayrılıyorlar Kırıkkale’den. Rakibimiz mutlu ayrılırken, biz yine sıkıntılı bir döneme giriyoruz.

Maça uzun zaman sonra heyecan ve coşku getiren taraftarının desteğini ve tezahüratlarını arkasına alarak başlayan Şimşeklerimizi ne yazık ki taraftarının coşkusu bile galibiyete götüremedi.

Maçın başlaması ile her iki takımda temkinli ve kontrollü oyunu tercih etti. Ev sahibi olmanın avantajını iyi kullanmak isteyen Kırıkkalespor maça hızlı başladı ve rakip kaleye yüklenmeye başladı. Fakat bu durum çok uzun sürmedi. Bu hızlı etkili oyun ancak 40 dakika sürdü sonra bildik senaryo başladı gol kaçırma ve gol pozisyonlarını hovardaca harcamak.

Maçın 4. dakikası oynanırken ilk tehlike atak ilk bizden geldi. Kırıkkalespor’dan Murat Berge hızla ceza sahasına girdi ve yerden sert ve düzgün vuruşunda top auta çıktı.
Maçın 38. dakikasında Murat Çalışkan’ın güzel ve düzgün vuruşu auta çıktı.
Maçın 40. dakikasında Sol kanattan gelen Ahmet Güven’in güzel vuruşu gol oldu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Ahmet Güven’in bu pozisyonunu ofsayt sanan seyirci maçın yan hakeme Oğuz Terzi’ye tepki gösterdi.

Maçın 49. dakikasında Kürşatın şutu cezasahası içerisinde Murat Ballı’nın elle müdahale etmesi sonucu hakem penaltı noktası gösterdi. Penaltı vuruşunu iyi değerlendiren Halit Şimşeklerimizin beraberlik golünü attı 1-1.

Maçın 60. dakikasında Ahmet Güven kafa vuruşu gol oldu ve takımını 2-1 öne geçirdi.
Maçın 68. dakikasında Hamit’in bir anlık dalgınlığından yararlanan Ahmet Güler hem üçüncü golünü attı 3-1.

Maçın70. dakikasında Ahmet sol kanattan topu gelişine vurdu ve topu ağlara gönderdi ve takımını 4-1 öne geçirdi.

Maçın 88. dakikasında Fazlı’nın kafa vuruşu auta çıktı.

Maç bu skorla sona ererken, maçtan sonra teknik heyet maçın özellikle yan hakemi Oğuz Terzi’ye uzun süre itiraz etti ve gergin anlar yaşandı.

Bir diğer üzücü durum ise seyircinin oyuncuları ve teknik heyeti protesto etmesi ise günün en tatsız olayı olarak hafızalarda kaldı.

Kırıkkalespor kendi sahasında hiç beklemediği bu mağlubiyetle sıkıntılı bir döneme girmiş oldu ve ligin bundan sonra ki maçları çok zorlu ve stresli geçeçek. İL

 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu