Anahtar Kelimeler: sağlıkçılar mezun

KÜ’de sağlıkçılar mezun oldu

KÜ’de sağlıkçılar mezun oldu

Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yükseokulu mezuniyet töreni coşku ile kutlandı.

 

MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2022- 2023 mezuniyet töreni 07 Temmuz 2023 Cuma saat 10:00’da üniversite stadyumunda öğrencilerin ve ailelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen tören ile coşkulu bir şekilde kutlandı. Törene Kırıkkale Üniversitesi MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Özgür SELVİ, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Murat GÖKGÖZ, akademik personel ve idari personelin yanısıra çok sayıda öğrenci ailesi katıldı. 

 

BAŞARI DİLEKLERİ İLETİLDİ

Kortej ve müzik eşliğinde yürüyüşle alana giren öğrencilerin ardından yapılan protokol konuşmaları, dereceye giren öğrencilere plaket teslimi ve kep atma ile tören sonlandırıldı. Renkli ve zaman zaman duygusal görüntülerin yaşandığı törende öğrenciler ve aileleri mezuniyet coşkusu yaşadı. Törende yapılan konuşmalarda öğrencilere mesleki hayatlarında başarı dilekleri iletildi. Dereceye giren öğrenciler ödüllerini alırken, aileleri de öğrenciler ve öğretim üyeleri ile hatıra resmi çekindi. 

 

GURUR TABLOSU OLUYOR

Akedemik kadro, “Mezun öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz” açıklaması yaptı. Pandemi nedeniyle daha önce yapılamayan mezuniyet törenlerine bu dönem ilginin bir hayli yüksek olduğu gözleniyor. Kırıkkale Üniversitesi’nin mezun öğrencileri için fakülteler ve stada mezuniyet törenleri gerçekleştiriliyor. Her törende Kırıkkale Üniversitesi akademik kadrosu gurur tablosunu sergilerken, öğrenciler ve aileleri de büyük coşku yaşıyor. Törenler yayınlanan haberlerle Kırıkkale Üniversitesi’nin de adını geniş şekilde duyuruyor.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı