Anahtar Kelimeler: Sağlık bisiklet

Sağlık için bisiklet

Sağlık için bisiklet

ETKİNLİK YAPILDI

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz bisiklet sporunu çocuklara sevdirmek için düzenlediği 'Sağlık için pedalla' kampanyasına yoğun ilgi gösterildi. Başkan katılımcılara bisiklet dağıttı. Onlarla birlikte bisiklet sürdü.

 

ETKİNLİK YAPILDI

Programa Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı hemşehrimiz Bahattin Akyön'de katıldı. Türkyılmaz burada yapmış olduğu konuşmada "Sağlıklı nesillerin yetişmesi, aile bireylerinin sporu sevmesi amacıyla ‘Sağlık İçin Pedalla’ sloganıyla düzenlemiş olduğumuz bisiklet halk sürüşü etkinliğimize katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. 3 dönem üst üste, toplam 6 Takdir Belgesi alıp bisiklet almaya hak kazanan gençlerimizi de ayrıca kutluyorum. "dedi.

 

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Başkan konuşmasının devamında "Sevgili gençler; sizden istediğimiz ders çalışmanızı engelleyen tabletlerinizden, telefonlarınızdan olabildiğince uzak durmanızdır. Derslerinize sarılın, çok çalışın ve başarılı olun. Bırakın başarılarınızı ödüllendirmek, yüzlerinizdeki gülümsemeye bir nebze bile sebep olmak bizlere kalsın. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı