Anahtar Kelimeler:

Bahşılı`da AKP`ye Büyük Destek

Bahşılı`da AKP`ye Büyük Destek

1500 Kişiyle Yürüyen Bişkin, Gövde Gösterisi Yaptı.

 

AK Parti Bahşılı ilçesi kadın kolları yönetimi, önceki gün ilçede bir toplantı gerçekleştirdi ve ardından iktidara yürüyüş programı düzenledi. 1500’ün üzerinde Bahşılılı vatandaşın katıldığı yürüyüşle AK Parti ve adayı Halil İbrahim Bişkin büyük bir gövde gösterisi yaptı.
 
Bayanların tertip ettiği iktidara yürüyüşüne geniş katılım oldu. Bayanlar başta olmak üzere gençler ve ihtiyarlar arkada davul zurna ile güle oynaya yapılan yürüyüşten sonra seçim bürosu önünde miting gerçekleştirildi. Mitinge milletvekili Turan Kıratlı da katıldı. Seçim bürosu önünde ilk konuşmayı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serap Erkol yaptı. Erkol, konuşmasında AK Parti hizmetlerinden bahsetti ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin’e destek istedi.
 
Hizmet Sevdası
 
Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin’de bir konuşma yaparak şunları söyledi: “Bakın değerli dostlar bugün bizi hiçbir şey engellemedi. Şu havanın güzelliğine bakın. Biz hizmet için yola çıktık. Bakın iki kilometre yol yürüdük ayağınıza çamur bulaşmadı. Belediyenin itibarı yoktu ama şimdi uçağı bile alırız. Geçmişi olmayanın geleceği olmaz. Biz hizmet sevdalısıyız. İşimiz de hizmet etmek.”
 
Bugün Karne Günü
 
Milletvekili Turan Kıratlı ise “İlçe ziyaretlerinden giderken aldığım haber üzerine buradaki coşkuya düğününüze katıldım. Sizleri tebrik ediyorum. İşimiz hizmet gücümüz millet diyoruz. İşte başkan işte başkanın hizmetleri. Bugün karne günü. İşte Bişkin’nin karnesi bir cilt kitap olmuş. 81 vilayette böyle. Uzun lafa gerek yok. Ehli insaf birisi Bahşılı’yı şöyle bir gezerse, sokakları görürse gerçeği görür. Bu kitap bize ışık tuttu” dedi.
 
Haber: Ahmet Yaman


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu