Anahtar Kelimeler: Ticari önerisi

Ticari araç önerisi

Ticari araç önerisi

ÖTV’ye yapılan yüzde 50’lik zam sonrası benzin ve mazota 5 TL, LPG’ye ise 4 lira zam geldi. ÖTV zammına ilk öneri Kırıkkale Servis Araçları ve Nakliyeciler Odası Başkanlığından geldi.

ÖNERİDE BULUNDU

 

ÖTV’ye yapılan yüzde 50’lik zam sonrası benzin ve mazota 5 TL, LPG’ye ise 4 lira zam geldi. ÖTV zammına ilk öneri Kırıkkale Servis Araçları ve Nakliyeciler Odası Başkanlığından geldi. Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ÖTV’ye yüzde 50 oranında zam yapıldı. ÖTV zammının ardından akaryakıt fiyatları benzin ve mazotta 5 TL, LPG’ye ise 4 lira zam geldi. Zam kararına esnaftan tepki gecikmedi.Kırıkkale Servis Araçları ve Nakliyeciler Odası Başkanı Behsat Yerlikaya taşıma ve ulaşım hizmeti sunan esnafın ÖTV uygulamasından muaf tutulması isteğinde bulundu. 

 

PAYLAŞIMDA BULUNDU

Sosyal medya hesabından öneride bulunan Kırıkkale Servis Araçları ve Nakliyeciler Odası Başkanı Behsat Yerlikaya, “Taşımacılık yapan esnafımız araç alırken, satarken, yedek parça alırken, bakım yaptırırken her türlü vergiyi ödüyor. Bunun üzerine Trafik Sigortası, Kasko, MTV, KDV, Egzoz Emisyon, Bağkur, Yol, Köprü ödemesi yapıyor. ÖTV zammı ticari araçlara uygulanmamalı, ticari araçlara Mazotta ÖTV indirimi yapılmalıdır” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı