Anahtar Kelimeler:

Albayrak, Mahallelere Çalışıyor

Albayrak, Mahallelere Çalışıyor

SP Adayı Vatandaşı Dinliyor, Çözüm Sözü Veriyor.

 

Kemal Albayrak, mahallelerde toplantılara devam ediyor. Hem vatandaşları dinliyor ve hem de sorunları öğrenip çözümleri ile ilgili açıklamalarda bulunuyor

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Albayrak seçimle ilgili çalışmalarına yine yoğun bir şekilde devam etti. Kemal albayrak, sabah ve öğleden sonra Toprak Mahalle esnafını ziyaret etti. Ziyarette esnaf Albayrak’a sorunlarını iletti ve yoğun ilgi gösterdi. Rafineri çalışanları merkez büroda Albayrak’a destek ziyaretinde bulundular. Bu arada, bazı özel görüşmeler de yapıldı. Akşam ise Aşağı Mahmutlar’da mahalle mitingi yapıldı. Mitinge geniş katılım olduğu gözlendi.

İlgi çok güzel

Ziyaretler ve görüşmelerde halkın sorunlarını dinleyen Kemal Albayrak, sorunların çözümüne yönelik de açıklamalarda bulundu. Morali ve keyfi yerinde olan Kemal Albayrak, Allah’ın izni ve halkın desteği ile seçimi kazanacaklarına inandığını söyledi. Kendisine gösterilen ilgiden bir hayli memnun olan Kemal Albayrak, “Biz bu ilgi ve alaka ile seçimi kazanırız inşallah” dedi.

Sorunlar halledilecek

Gittiği her yerde vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinlediğini, mahallelerde bir çok sorun tesbit ettiklerini söyleyen Albayrak, “Mahalleler çok atıl kalmış durumda. Her mahallede bir çok sıkıntı ve eksik görüyoruz. Bunların ihmale gelmez sorunlar olduğunu belirtmek istiyorum. Biz başkan olduğumuz zaman bu sorunların hiç birisi olmayacak. Bunları teker teker ve acil olarak halledeceğiz” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu