Anahtar Kelimeler:

SP Adayı, Adaylıktan Çekildi

SP Adayı, Adaylıktan Çekildi

Bahşılı SP Adayı Adaylıktan Çekilerek, MHP`ye Katıldı.

 

Saadet Partisi Bahşılı Belediye Başkan adayı Şuayip Karagöz, sağlık sorunlarını sebep göstererek adaylıktan çekildiğini ve yerel seçimlerde MHP adayı Ahmet Şenses’i desteklediğini ifade etti.
 
Saadet Partisi Bahşılı Belediye Başkan adayı ve eski emniyet müdürü Şuayip Karagöz, törenle açtığı seçim bürosunu “sağlık sorunlarımdan dolayı seçim çalışmalarını yürütemiyorum” diyerek kapatarak seçimlerde MHP adayı Ahmet Şenses’i destekleme kararı aldı. Karagöz, “ben sağlık sorunlarım yüzünden gerekli çalışmaları yapamadım, bize gönül verenlere yararlı olamadım. Onun için de bu işi daha iyi yapacağına inandığım ve güvendiğim MHP adayı değerli arkadaşım Ahmet Şenses beye destek olmaya karar verdim. Başkanlık yarışından çekiliyorum. Bana ait, ona yakın projelerimi de eğer ciddiye alıp değerlendirirse Ahmet beye seve seve vermeye hazırım. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bu seçimde ibrenin Ahmet beyden tarafa olduğuna inanıyor, yolunuzu açık olsun diyorum” dedi.
 
MHP Bahşılı Belediye Başkan adayı Ahmet Şenses de katılım yapan Şuayip Karagöz’e teşekkür ederek, “biz salih emellerle, güzel projelerle, güzel kadrolarla yola çıktık. İşte gücümüz. Bizi iyi anlayan dostları aramıza katmaya devam ediyoruz. Eğer başkanlık bize nasip olursa, bize Şuayip bey de olsa, Recep bey de olsa, Halil İbrahim bey de olsa tavsiye edecekleri güzel projeleri kabul eder ve uyguladığımız zaman bu proje şu kardeşimize ait, Bahşılı için hayırlı olsun deriz” dedi.
 
Haber: Ahmet Yaman


  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli