Anahtar Kelimeler:

EnerjiSA`nın Bayrak Ayıbı

EnerjiSA`nın Bayrak Ayıbı

Yırtılmış Bayrağı Binaya Asan EnerjiSA`ya Büyük Tepki.

 

Kırıkkale’nin elektrik dağıtım şirketi EnerjiSA, 18 Mart Şehitler Haftası nedeniyle Kırıkkale merkezde bulunan müdürlük binasına öyle bir bayrak astı ki görenler hayrete düştü. Yıpranmış Türk Bayrağını görenler hilalin uçlarının da söküldüğünü görünce “yeni bir bayrak alıp asamıyorlarsa hiç asmasınlar” diye tepki gösterdi.
 
Kırıkkaleli vatandaşlar, elektrik dağıtım şirketinin şehir merkezinde bulunan binasında asılı bayrağın bütün Türk Milletine hakaret olduğunu dile getirerek, “Koskoca bir kuruluş, astığı bayrağı görmez, hiç incelemez mi? Her resmi gün ve tatilde bayrak asılır. Böyle günler için hazırlık yapacak kadar dikkatli olmayan EnerjiSA’yı kınıyoruz” sözlerine yer verdiler.
 
Şehitlerin Kemiği Sızladı
 
“18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi nedeniyle asılan bayrak Çanakkale’de o bayrak için şehit olanların kemiklerini sızlatmıştır” değerlendirmesinde bulunan vatandaşlar, bu olayın kurumun idarecilerinin umursamazlığı nedeniyle meydana geldiğini ve Çanakkale’ye ve bayrak gibi toplumun ortak değerine karşı yapılmış bir hakaret olduğunu söylediler.
 
Fotoğraf: Hasan Akyıldız



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli