Anahtar Kelimeler: Bakan yardımcısı geldi

Bakan yardımcısı geldi

Bakan yardımcısı geldi

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, önceki gün kendisini ziyaret gelen, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan’ı misafir etti. Aslan, Bakan İnan’a Çini hediye etti.

ÜNİVERSİTEYE ZİYARET

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan KÜ Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Osman Savaş ve Yardımcısı Fuat Şimşek, KOP Başkanı Dr. Murat Karakoyunlu, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol, Ahiler Kalkınma Ajansı Kırıkkale Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Bilal Özcan, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci yer aldı.

 

ZİYARET BİLGİSİ VERİLDİ

KÜ Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, daha önce Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Üniversite farklı alanlarda çalışmalar yapan akademisyenlere verilere ulaşma noktasında kolaylık sağlayan önemli protokollerde beraber çalışmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Aslan, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan’a Kırıkkale’nin sembollerinden olan Çeşnigir Köprüsü'nün resmedildiği çini çalışmasını hediye etti.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı