Anahtar Kelimeler:

Bişkin, Seçim Hedefini Koydu

Bişkin, Seçim Hedefini Koydu

AKP Adayı Bişkin, Minimum 2100 Oy Hedeflediklerini Söyledi.

 

Bahşılı Belediye Başkanı ve AKP Bahşılı Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Bişkin, istişare toplantısında biraraya geldiği beyin takımıyla yerel seçimlere yönelik değerlendirme yaptı. Kendilerine desteğin çığ gibi büyüdüğünü ifade eden Bişkin, hedeflerinin minimum 2100 oy almak olduğunu söyledi.
 
AKP Bahşılı adayı ve mevcut belediye başkanı Halil İbrahim Bişkin, “beyin takımım” dediği ekibiyle bir restoranda istişare toplantısı gerçekleştirdi. Yerel seçimlere bir hafta kala son stratejelerini değerlendiren Bişkin, “değerli hemşerilerim, dava arkadaşlarım, 18 Ocak’ta adaylığımız açıklandıktan sonra yine durum değerlendirmesi yapmıştık. Ama o zamanla 19 Mart arasındaki değişiklikleri etrafınıza bakarak görebilirsiniz. Allah’ın izniyle çığ gibi büyüdük. Geçen Pazar günü de halkımızın desteğinin ne kadar haklı olduğunu herkes gördü. Burası bir beyin ekibidir, bir istişare, düşünce ekibidir. Bu istişareler seçimden sonrada devam edecek. Şu an son 8 gün içerisindeyiz. Bu son haftayı da yılmadan, yorulmadan, bıkmadan iyi değerlendirirsek, listeler üzerinde yaptığımız sıkı çalışmalarımızda çıkan 1744 kesin oyumuz var. Bir de muhtemelen nereye vereceğini bilmediğimiz kararsız 300-400’e yakın oy var. Bu kararsız oyun da Türkiye’deki araştırmalarda %52 oyu çıkan AK Parti’nin oyunu hesaplarsak biz de o kararsızların %52’sini alırsak bizim oylarımız 2000’in üzerinde olacak, en az 2100 diyoruz ve bu oyla seçimi almamız söz konusu olacak, bizler bu büyük zaferi yaşayacağız inşallah” dedi.
 
Diğer Adaylar Uçuk Vaatler Veriyor
 
Bişkin konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Çok şeylerle mücadele ediyoruz. Birkaç örnek verirsek, bir adayımız seçimden hemen ertesi günü 100 kişiyi işe başlatmazsam gelin yüzümüze tükürün demiş. Bu kadar olmaz! Bir diğer aday da bizim 37 ekran televizyon dağıttığımızı söylemiş. Bunların hepsi yalan. Yani yalanlarla seçimi almaya çalışıyorlar. Rakiplerimiz bir sürü hayal kuruyor, bunları vatandaşlarımıza doğruymuş gibi anlatmaya çalışıyorlar. Eğer geçmişe dönersek Demireller, Tansu Çillerler, evleri, arabaları, iki anahtarları veriyorlardı. Bunları vatandaşlarımız unutmadı. Böyle hayal kuranlar çıkıyor. Rakiplerimiz maalesef  böyle ama biz sevinelim, onlar yalan politikalarla yarışa girsin, biz doğru politikalarla seçime gireceğiz. Her zaman kazanıyoruz. Bizde karalama politikası yoktur, çünkü yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bizim stratejimizde karalama ve yalan yanlış politika yok. Biz açıkça yüreğimizi, fikirlerimizi ortaya koyacağız, Bahşılı için, ülke için varız diyeceğiz. Eğer Allah da nasip ederse, hayırlı olsun diyeceğiz. Esas ondan sonra işimiz zor. Çok yorulacağız. Bizim için hayırlı olan, çıkışımızı dualarla yaptığımız Müslümanların bayramı olan Cuma günü yine namaz çıkışı büromuz önünde toplanacağız. Milletvekilimiz de gelip buna şahit olacak. Katıldığınız için teşekkür ederim, Allah yolumuzu açık etsin.”
 


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu