Anahtar Kelimeler: Eğitim toplantısı

Eğitim toplantısı

Eğitim toplantısı

Kırıkkale’de 2023 yılı eğitim verileri konusu masaya yatırıldı. Sivil toplum kuruluşlarının katıldığı toplantıda görüş ve öneriler dinlendi. Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Telefoncu’da brifing verdi.

TOPLANTI YAPILDI

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Dr. Ahmet İşleyen, imam hatip okullarıyla ilgili olarak öğrencilere akademik ve mesleki anlamda başarılar kazandırmak istediklerini belirterek buna yönelik yurt genelinde önemli hizmetler verdiklerini söyledi. Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü İşleyen ve beraberinde Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Oğuzhan Özkan, Kırıkkale'deki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

 

DURUM KONUŞULDU

Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde düzenlenen "2023 Eğitim Verileri" konusunda değerlendirme toplantısına katılan İşleyen, Millî Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu'dan kentteki imam hatip ortaokulları ve imam hatip liselerine yönelik brifing aldı. Sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin görüş ve önerilerini bir bir dinleyen Genel Müdür İşleyen, kapsamlı bir değerlendirme fırsatı bulduklarını söyledi.

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı