Anahtar Kelimeler: ziyaret

İki yere ziyaret

İki yere ziyaret

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ın ilçe ve belde ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Vali Makas, Karakeçili Kaymakamlığı ve Hacılar Belediyesini ziyaretti.

 

KARAKEÇİLİ ZİYARETİ

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, iade-i ziyaret kapsamında Karakeçili Kaymakamlığı'nı ve Karakeçili Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyaretinde ilçedeki kamu hizmetleri, yatırımlar, projeler ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında İlçe Kaymakam V. Ali Can Uludağ ve Belediye Başkanı Veysel Aydemir'den bilgi alan Valimiz, personellere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

TOPLANTI YAPILDI

Vali Mehmet Makas başkanlığında, İlçe Kaymakam V. Ali Can Uludağ, Belediye Başkanı Veysel Aydemir, ilçe müdürleri, il genel meclis üyeleri ve Karakeçili köy ve mahalle muhtarlarının katılımı ile toplantı gerçekleştirildi. İlçe müdürleri, köy ve mahalle muhtarları ile tek tek tanışan Vali Makas, ilçenin genel durumu, köy ve mahallelerin ihtiyaç ve talepleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Karşılıklı görüş alışverişinin ardından toplantı sona erdi.

 

HACILAR ZİYARETİ

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, ziyaretlerin devamında Kırıkkale merkez ilçeye bağlı Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu'ya iade-i ziyarette bulundu. Hacılar’da Vali Makas, yürütülen belediye hizmetleri ve devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali Makas, personellere çalışmalarında kolaylıklar diledi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı