Anahtar Kelimeler: Balışeyh’ ziyaret

Balışeyh’i ziyaret etti

Balışeyh’i ziyaret etti

Kırıkkale valisi Mehmet Makas, bir taraftan ziyaretleri kabul ediyor diğer taraftan ise iadeyi ziyaretlerde bulunuyor. Vali Makas, Balışeyh ziyaretinde köy muhtarlarından istek ve sorunları olup olmadığını sordu.

 

BALIŞEYH ZİYARETİ

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas iadei ziyaret turları arasında Balışeyh Kaymakamlığı, Balışeyh Belediyesi ve Balışeyh ilçe jandarma komutanlığını ziyaret etti. İlçe Kaymakam V.Muhammet Burak Akköz, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, ilçe müdürleri ve Balışeyh köy ve mahalle muhtarları tarafından karşılanan Vali Mehmet Makas, karşılamanın ardından toplantı salonuna geçti. Burada muhtarlar ile tek tek tokalaşarak tanışan Vali Makas, ilçenin genel durumu, köy ve mahallelerdeki eksiklikler hakkında muhtarların ihtiyaç ve talepleri hakkında bilgiler aldı.

 

TÜRBEYİ ZİYARET ETTİ

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Balışeyh Kaymakamlığı ve Balışeyh Belediyesi makam ziyaretlerinde ise ilçedeki kamu hizmetleri, yatırımlar, projeler ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında İlçe Kaymakam V. Muhammet Burak Akköz ve Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu'ndan bilgi alarak, kurum personellerine çalışmalarında kolaylıklar diledi. Vali Makas, daha sonra Balışeyh ilçesinde bulunan tarihî Ballı Baba Türbesi'ni ve Ballı Baba Camii'sini ziyaret etti. 

 

JANDARMA ZİYARETİ

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, iade-i ziyaret kapsamında Kırıkkale İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Barış Cücen'i de ziyaret etti. Burada Tören mangasını selamlayan Vali Makas, akabinde şeref defterini imzaladı, personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı