Anahtar Kelimeler:

Banka Şubesinde Hırsızlık Ânı

Banka Şubesinde Hırsızlık Ânı

Kameralar Hırsızlık Ânını Saniye Saniye Yakaladı.

 

Bu haber sadece Haberkale.com`da!
Kırıkkale’de yaklaşık 1,5 ay önce bir alışveriş merkezinin muhasebecisinin, bir banka şubesinde içi para dolu çantası çalınmış, üç kişi oldukları tespit edilen zanlılardan birisi geçen hafta yakalanmıştı. Banka şubesindeki hırsızlık ânını görüntüleyen kameraların kayıtlarına sadece Haberkale.com ulaştı.
Görüntülerde, önce içerisinde 43 bin Türk Lirası bulunan çantayla banka şubesine gelen alışveriş merkezinin muhasebecisi ve arkadaşı görülüyor. Muhasebeci, daha önceden ceketinin üzerine krem çikolata sürüldüğünü fark ederek içi para dolu çantayı arkadaşına veriyor ve ceketini temizlemeye gidiyor. Bu sırada birinci zanlı, muhasebecinin arkadaşının önündeki koltuğa oturarak beklemeye başlıyor. Muhasebeci gittikten sonra gelen ikinci zanlı ise, muhasebecinin arkadaşının yanına geliyor ve fark ettirmeden onun üzerine de çikolata bulaştırıp oradan uzaklaşıyor. Bu arada iki zanlının da cep telefonuyla birbirleriyle konuştukları görülüyor.
Üçüncü Zanlı Çantayı Ayaklarıyla Çekiyor
Muhasebecinin arkadaşının karşısında oturan zanlı, diğer zanlı çikolatayı sürüp gittikten sonra, muhasebecinin arkadaşını “ceketinde çikolata var” diye uyarıyor. Adam kalkıp ceketine bakıyor, diğer zanlı da kâğıt peçete vererek, adamla konuşarak dikkatini dağıtıyor. Tüm bunlar olurken, müşteri temsilcisi bankosunun yanındaki koltuğa oturup pozisyon alan son zanlı ise karışıklıktan faydalanıp ayağıyla muhasebecinin arkadaşının yere koyduğu çantayı çekiyor. İçi para dolu çantayı kendine çeken zanlı, çantayı alıp hızla oradan uzaklaşıyor. Bir müddet daha ceketini temizlemeyle uğraşan talihsiz adam ise çantanın kaybolduğunu çok sonra fark ediyor ve arkadaşı olan muhasebeciye haber vermek için oradan uzaklaşıyor.
Hırsızın Cesareti
Kameralarla dolu bir banka şubesinde, akla gelmeyecek bir yöntemle hırsızlık gerçekleştiren zanlıların görüntüleri izleyenleri şaşkına çevirecek cinsten. İşte sadece Haberkale’de bulunan banka şubesindeki hırsızlık görüntüleri.
Haberkale – Özel
 


  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu