Anahtar Kelimeler:

Tekin`den Dev Yürüyüş

Tekin`den Dev Yürüyüş

2500 Kişilik Yürüyüş Deprem Etkisi Yarattı.

 

Demokrat Parti Bahşılı Belediye Başkan adayı R. Zafer Tekin, hafta sonu düzenlediği araç konvoyu ve sonrasındaki yürüyüşle Bahşılı’da deprem yarattı. 2500 kişinin katıldığı dev yürüyüş Bahşılı’da tsunami etkisi yaptı. Çoluk çocuk, genci yaşlısı, kadını erkeği binlerce vatandaş “Bu iş bitti, Zaferle zafere” sloganları atarak yürüdü. Görkemli yürüyüşün ardından partili gruba seslenen Tekin, “bu iş bitmiştir, hayırlısıyla seçimi aldık” dedi.
 
Hafta içinde katılımlarla moral bulan Tekin, hafta sonu da konvoy düzenledi. Belediyeye halkla birlikte yürüyeceklerini belirten Tekin, “Bahşılı’yı yeniden imar edeceğiz dedik. Belediye meclis üyelerinin sıralamasını yaparken, yürüyüşümüzde, konvoyumuzda hep beraber yürüdük. Bahşılı hemşerilerime, Kömürcüler Köylü hemşerilerim, Sarıkayalı, Küreboğazlı, Bedestenli, Kamışlı tüm Bahşılılı hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.
 
Tekin, “Üç ay önce bir yarış başlattık. Sizleri mahcup etmemek için, yormamak için çok ciddi hesaplar yaptık. Dostlarımızı mahcup etmeyeceğiz dedik. Allah’ın izniyle seçim sıkıntımızın olmadığını söyledik. Bugün büyük bir katılımla yaklaşık 2500 kişiyle yürüdük” diye konuştu.
 
Recep Zafer Tekin, “Bazı dostlar yanılta biliyor diye üç dört tane kamera ile çekimler yaptık. Tüm Bahşılı halkına yarından itibaren dağıtacağız. Burada oturanların yürümesini istedik. TOKİ’den gelenlere afişler verdik. Rafineriden gelen mühendislerimize de çok teşekkür ediyorum. Cuma günü saat 14.00′da meydanda hepinizi bekliyorum. Çok az bir süremiz kaldı” dedi.
 
Tekin, “24 saat uyumayalım. Siz yedi gün bize destek verin, Biz size beş yıl, hizmet edeceğim. Zamanımızı aştık. Cuma günü çok geniş konuşacağız ve sandıktan zafer çıkacak. Hepinize en samimi duygularımla teşekkür ediyorum” diye konuştu.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı