Anahtar Kelimeler:

SP Lideri, Kırıkkale`den Seslendi

SP Lideri, Kırıkkale`den Seslendi

AKP Hükümeti ve Erdoğan`ı Eleştirdi.

 

Saadet Partisi(SP) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı`nı dolduran partililere hitap etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın Conilerin geçmesine sıcak baktığını ileri süren Kurtulmuş, ABD Başkanı Barack Obama`nın diğer bir isteğinin ise Afganistan`da bulunan askerlerine takviye olarak Türk polisinin yerleştirilmesi olduğunu belirtti. Hükümetin seçimlerden sonra IMF ile masaya oturacağını savunan Kurtulmuş, "Bir Müslüman bir delikten iki kere ısırılmaz. Siz 8 senedir aynı delikten ısırılıyorsunuz. Siz IMF`ye idam sehpasında gibi boynunuzu uzatmışsınız" şeklinde konuştu. 

Başbakan Erdoğan ve CHP lideri Baykal`a yüklenen Kurtulmuş, "Türkiye ve Kırıkkale`nin hali ortada, bugün gerek Başbakan`ın gerekse Baykal ile Bahçeli`nin söyledikleri incir çekirdeğini doldurmayacak cinsten. Bugün Başbakan Erdoğan`a sesleniyorum, ülke çocuklar gibi kavga edilmekle yönetilmez. Çocuklar gibi kavga ediyorlar. Bunlar çocuk değil ki kulaklarından çekip kenara oturtalım" diye konuştu. 

Meydanlarda horoz dövüşü olduğunu belirten Kurtulmuş, şöyle konuştu: "Maalesef Türkiye bu seçime giderken seçim meydanlarını görüyorsunuz. Meydanlarda iktidar ve ana muhalefet partisi arasında incir çekirdeğini dolduracak, memlekete faydası olacak herhangi bir cümle duymuyoruz. Aylardır birbirlerine taş atıyorlar. Birbirlerine ağza alınmayacak sözler söylüyorlar. Birisi birisini televoleye davet ediyor, diğeri ise onu magazin programına çağırıyor. Bu üslup, üslup değildir. Bu seviyesizliktir. Bir kayıkçı dövüşü devam ediyor. Küçük yaştaki çocukların didiştiği gibi didişiyorlar."



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu