Anahtar Kelimeler: Sulakyurt’ inceleme

Sulakyurt’ta inceleme

Sulakyurt’ta inceleme

Kırıkkale Vali Mehmet Makas, ilçe ziyaretleri çerçevesinde dün Sulakyurt’a gitti. Vali Makas, burada yapımı devam eden çift şeritli yol çalışmalarını inceledi.

SULAKYURT’A GİTTİ

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, iade-i ziyaretler kapsamında dün Sulakyurt Kaymakamlığı , Belediye Başkanlığı, Sulakyurt Köy ve Mahalle Muhtarları Buluşması, Sulakyurt Esnaf ve Vatandaş Ziyareti, Şeyh Şami Cami ve Türbesini ziyaret etti, Sulakyurt-Balışeyh Arası Asfalt Yol Çalışmalarını inceledi. İlçeye girişinde Sulakyurt Kaymakam V. Muhammed Burak Akköz, Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçe müdürleri, ve Sulakyurt köy ve mahalle muhtarları tarafından karşılanan Vali Makas, İlçe müdürleri, köy ve mahalle muhtarları ile tek tek tanıştı. 

 

VALİ BİLGİ ALDI

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katılan Vali Makas, İlçenin genel durumu, köy ve mahalle muhtarlarının ihtiyaç ve talepleri hakkında yetkililerden bilgi aldı, karşılıklı görüş alışverişinin ardından toplantı sona erdi. Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Sulakyurt-Balıseyh arası yapımı devam eden, yaklaşık 10 km'si tamamlanan ve toplam 29.7 km'lik asfalt yol çalışmalarına katıldı. Vali Makas, iki ilçe arasında yapımı devam eden ve çift şeritli, 19 keskin virajı da ortadan kaldıracak yol çalışmalarında incelemelerde bulunarak, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu