Bahşılı’da renkli ve görkemli düğün töreni

Bahşılı’da renkli ve  görkemli düğün töreni

Bahşılı Belediye Başkanı Tekin’in oğlu Muhittin Tekin, renkli bir düğün töreniyle hayatını Nuha El Haddad ile birleştirdi.

DÜĞÜN MERASİMİ YAPILDI

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in oğlu Muhittin Tekin, hayatını ilçede yapılan görkemli bir düğün merasimiyle Nuha El Haddad ile birleştirdi. Düğün töreni ilçedeki Osmanlı Kasrı’nda yapılırken, törene siyaset, bürokrasi, iş dünyası, Kırıkkale, Ankara ve Türkiye’nin bir çok yerinden misafir katıldı. Düğüne iştirak edemeyen bazı önemli isimler ise telgraf göndererek tebriklerini ilettiler. 29 Ağustos Salı akşamı saat 19:00’da gerçekleştirilen düğün töreninde misafirleri Başkan Tekin ve eşi ile gelin hanımın ailesi ve yakınları karşıladı. 

 

 

HERKES ORADAYDI

Renkli görüntülerin yaşandığı törende genç çiftçin mutluluklarına ortak olan davetliler tebriklerini de ilettiler. Semazenlerin gösteri yaptığı düğün töreninde Kırıkkale’den başta Vali Mehmet Makas olmak üzere, Milletvekilleri, Vali Yardımcıları, Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, İl Müdürleri, Milletvekili Mustafa Açıkgöz, esnaf ve iş dünyasının önemli simaları katıldı. Ayrıca Mersin Milletvekili ve Hazine ve Maliye eski Bakanı Nureddin Nebati, Gaziantep Milletvekili ve AK Parti Gurup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can aynı anda başka programları olduğu için telgrafla tebrik mesajı illettiler. 

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Geç saatlere kadar devam eden düğün merasiminde genç çift doyasıya eğlenirken, davetliler de Semazen gösterisi ve diğer etkinlik ve programlarla keyifli anlar yaşadı, aileler ve genç çiftin bu mutlu gününe ortak oldu. Başkan Tekin ve eşi düğüne iştirak eden herkesle yakından ilgilendi ve teşekkürlerini iletti. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı