Anahtar Kelimeler:

Albayrak, İlgiye Teşekkür Etti

Albayrak, İlgiye Teşekkür Etti

SP Adayı Kemal Albayrak, Gazetecilerle Biraraya Geldi.

 

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Albayrak, önceki gün gerçekleştirdikleri miting sonrası Vural Alabalık’ta gazetecilerle bir araya geldi.
 
Miting sonrası istişare amaçlı düzenlenen yemekte Albayrak, partisine ve kendisine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı gazetecilere teşekkür etti. Albayrak yemek sonrası yaptığı konuşmada siyasetin gönül işi olduğunu söyledi.
 
Cumhuriyet Meydanında Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş tarafından yapılan miting sonrası akşam saatlerinde Vural Alabalık’ta gazetecilerle bir araya gelen Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kemal Albayrak gazetecilerle miting hakkında istişare yaptı. Emeklerinden dolayı gazetecilere teşekkür eden ve partisinin ve kendisinin seçim çalışmalarını değerlendiren Albayrak, “Seçim sürecinde teşkilatımla planlı ve projeli bir şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Siyaset gönül işidir. Temennimiz ahenkli bir siyaset anlayışını Kırıkkale’de uygulamak. Partim ve şahsım olarak hiç kimseyle bir husumetimiz ve problemimiz yok. Hakkımda iyi ya da kötü haberler çıkmış olabilir çıkan haberlere her zaman saygı duydum. Basınla güzel ilişkilerimiz oldu, inşallah sonu da hayırlı olur. Bu seçim bizim çok rahat bir seçim oldu” şeklinde konuştu. İL
 


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu