Anahtar Kelimeler:

Başbakan`ın Hediyesini Bekliyor

Başbakan`ın Hediyesini Bekliyor

Veli Korkmaz`dan Başbakan`ın Dediği Bilgisayarını Bekliyor.

 

Filiz ve Mustafa Erdal çifti, 2001 yılında doğan erkek çocuklarına, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a olan hayranlıklarından dolayı Recep Tayyip ismini verdiler. Başbakan’ın sünnetine gelemese de hediyesini gönderdiği minik Recep Tayyip, Başbakan’ın Kırıkkale’ye son ziyaretinde Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz aracılığıyla bilgisayar sözü aldı. Fakat minik Tayyip, aradan geçen 1,5 aylık zamana rağmen bilgisayarının alınmadığından muzdarip.
Kırıkkaleli Filiz ve Mustafa Erdal çifti, 2001 yılında dünyaya gelen erkek çocuklarına Başbakan’a olan hayranlıklarından dolayı Recep Tayyip ismini verdi. Minik Recep Tayyip’in 7 yaşında olduğu sünnetine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı da davet eden Erdal çiftine Başbakan Erdoğan yurtdışında bulunduğundan dolayı kutlama mesajı gönderdi. Erdoğan, yurtdışından talimat vererek Recep Tayyip’e bir de altın taktı.
Bilgisayar Sözü Aldı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Şubat 2009’da Kırıkkale’ye seçim mitingi sebebiyle gelmesini fırsat bilen minik Recep Tayyip, adaşıyla tanışma ve konuşma imkânı buldu. Başbakan’ın benden ne istersin sorusuna önce “anne ve babama iş” diyen minik Recep Tayyip’e Başbakan, “o ayrı, sen kendine ne istersin” diye sorunca minik Tayyip de dizüstü bilgisayar istedi.
Korkmaz, Hâlen Hediye Etmedi
Bilgisayar isteğini duyan Başbakan Erdoğan, yanında bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a talimat vererek bilgisayarın hediye edilmesini istedi. Aradan geçen 1,5 aylık süre zarfında kendilerine bilgisayar verilmediğini söyleyen baba Mustafa Erdal, “minik Recep Tayyip her akşam Veli amcam Başbakanımızın dediği bilgisayarımı verdi mi baba, diye soruyor. Biran önce verilirse Recep Tayyip’in de gönlü olur, Başbakanımızın da isteği yerine getirilmiş olur” diye konuştu.
Arif Çakıroğlu - Haberkale



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu