Anahtar Kelimeler:

Uzun, Keskin`de Konuştu

Uzun, Keskin`de Konuştu

ANAP Lideri Salih Uzun, Keskin`de Konuştu.

 

Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun, merkez, ilçe ve kasaba adaylarına destek vermek amacıyla Kırıkkale’ye geldi. Uzun yaptığı konuşmalarda “Türkiye Anavatan’dır, Anavatan Türkiye’dir” ifadesini kullandı.
 
Köseler Petrol’ de partililerce karşılanan ANAP Genel Başkanı Salih Uzun, Seçim otobüsü ile Kırıkkale caddelerinde halkı selamladı. Selamlaya Anavatan Partisi Kırıkkale Başkan Adayı Şevket Şahin, İl Genel Birinci sıra adayı Hüseyin Eflatun Tufan ve Hemşerimiz Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çelebi’de katıldı. Genel Başkan ve partililer uzun konvoy eşliğinde ilk önce Keskin, arkasından Çelebi’ye ve daha sonra’da Köprüköy mitingleri gerçekleştirildi.
 
UZUN BEREKETİ
Uzun, Keskin Belediye Başkan Adayı Taner Yalçıntaş ve Köprüköy Belediye Başkan Adayı Tevfik Güven için halktan destek istedi. Mitingiler öncesi yağmurun yağması, ‘Uzun bereketi’ olarak ifade edildi. Keskin’de yoğun dolu yağışına aldırış etmeyen Keskinliler, sabırla Uzun’un konuşmasını dinlediler. Uzun’u konuşmasından önce DP Keskin Belediye Başkan Adayı Dede Yıldırım seçim bürolarında ziyaret etti. Uzun konuşmasında Başbakan Erdoğan’a yüklendi. Sürekli gittikleri yerde parti liderlerini eleştirmesini şiddetle kınayan Uzun, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’ nun geçirdiği talihsiz kaza sonucu üzüldüğünü ve programlarını iptal edeceğini söyledi.
 
DUA EDİN
Halkan hayırlı bir seçim geçmesi için dua etmesini isteyen Uzun, Keskin’de olduğu gibi Köprüköy’de de büyük ilgi ile karşılandı. Uzun “Kıymetli hemşerilerim, eğer ki boğazlarınızdan bir ekmek geçiyorsa bunun nedeni Anavatan Partisidir. Ben inanıyorum ki Türkiye özüne dönecek ‘Türkiye Anavatan, Anavatan Türkiye’dir felsefesini’ yeniden benimseyecek. Adaylarımızı sizlere emanet ediyorum. Sayın Yazıcıoğlu ve kazazedeler için bol bol dua etmenizi istiyorum” şeklinde konuştu. Bu arada Uzun, dakika dakika Yazıcıoğlu’nun durumu hakkında bilgiler edinmeye çalıştı. İL
 


  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli